YPG üssüne ABD bayrağı

YPG üssüne ABD bayrağı

ABD, Türkiye'nin karşı çıkmasına rağmen terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı YPG ile Rakka operasyonunu gerçekleştiriyor. Ortaya çıkan son görüntülerde, Türkiye sınırına yakın noktadaki hava üssünde ABD bayrakları asılı.

ABD'nin, terör örgütü YPG ile Rakka operasyonu sürüyor. Dün IŞİD ile mücadele adı altında bölgeye giden askeri sevkiyatlar görüntülenmişti. Bugünse bölgede ABD'ye ait bir askeri hava üssü görüntüleri ortaya çıktı.

17-07/11/2-1499768383.Jpeg

17-07/11/3-1499768389.Jpeg

Sosyal medyadaki fotoğraflarda, Kobani'nin yakınında ABD bayrağının asılı olduğu askeri hava üssü var.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN UYARMIŞTI

Pentagon'un YPG'ye 184 TIR dolusu silah ve askeri mühimmat gönderdiği dün duyurulmuştu. Halihazırda Rakka tamamen kuşatılmış durumda.

17-07/11/m1.Jpeg

Washington, operasyon sona erdiğinde silahların geri alınacağını söylüyor ancak bu gerçekçi değil. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuyla ilgili 'YPG'ye verilen silahların toplanacağına inanmanın imkansız' olduğunu söylemiş, "Bölged Türk askerlerine veya Türkiye'ye yönelik tehdit durumunda askeri karşılık verilecektir" demişti. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN