Beyköy yolu yeniden asfaltlanacak

Beyköy yolu yeniden asfaltlanacak

Düzce Belediyesi, Beyköy beldesi ve şehir merkezi arasındaki bağlantıyı sağlayan Gazhane Caddesi Beyköy istikameti üzerinde tramer kazıyıcı ile çalışmalara başladı

Düzce Belediyesi, şehrin yoğun gelişim gösterdiği Doğu-Batı yönünde ulaşım akslarının rahatlaması ve trafik akışının da güvenli bir şekilde işlemesi için yatırımlarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğünün yedi farklı ekiple muhtelif yerlerde yürüttüğü çalışmalar kapsamında Beyköy beldesi ile Düzce şehir merkezi arasındaki ulaşımı sağlayan Gazhane Caddesi ve devamının yeniden asfaltlanması için çalışmalar başladı. Tramer kazıyıcı ile cadde üzerinde yapılan asfalt kazıma işleminin ardından caddenin tamamı Beyköy sınırlarına kadar yeniden asfaltlanacak.Cadde ve bulvarlarda trafiği tehlikeye atacak eksikliklerin kalıcı çözümlerle giderilmesine özen gösteren ekipler, Beyköy yolunda bozulmuş asfalt ve çukurların ortadan kaldırılması için çalışmalarını en kısa zamanda tamamlayacak.

DÜZCE/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN