Divapan sektörünün öncüsü olmaya devam ediyor

Divapan sektörünün öncüsü olmaya devam ediyor

Enerjide verimli sanayi kuruluşlar arasında 3 yıllık veriler dikkate alınarak kendi sektöründe geçen yılın birincisi olan Divapan firması ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi belgesini de alarak sektöründe öncü olmaya devam ediyor

Düzce’de ahşap panel sektöründe faaliyet gösteren Divapan Entegre A.Ş. ödüle doymuyor.Enerjide verimli sanayi kuruluşlar arasında 3 yıllık veriler dikkate alınarak kendi sektöründe geçen yılın birincisi olan Divapan ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi belgesini de alarak sektöründe öncü olmaya devam ediyor. Daha önce sektörde ilk ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesini alan Divapan sektöründe bu belgeyi alan ilk 3 firma arasında yer almıştır.Bilindiği üzere Divapan; ISO 9001, ISO 14000, ISO 45001, SA 8000, OHSAS 18001 belgelerini alan Türkiye’de 1. dünyada ise 52. kuruluş unvanına sahip.

DÜZCE/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN