Düzce Üniversitesi internet sayfası 4 dilde hizmet sunuyor

Düzce Üniversitesi internet sayfası 4 dilde hizmet sunuyor

Uluslararasılaşmanın önemini her fırsatta vurgulayan Düzce Üniversitesi, Türkçe, İngilizce, Rusça ve Arapça olmak üzere 4 dil seçeneğiyle internet sayfasını kullanıcılarının hizmetine sundu

Yönetim, akademik ve idari birimler, merkezler, duyurular, mobil bağlantılar ve yaklaşan etkinlikler gibi birçok konuda kullanıcılarına faydalı bilgilere anında erişim imkanı sunan Düzce Üniversitesi internet sayfası, uluslararası kullanıcılar için Türkçe’nin dışında, İngilizce, Rusça ve Arapça dil seçeneklerinde de hizmet sunarak önemli bir ihtiyaca cevap veriyor. Düzce Üniversitesi internet sayfasını ziyaret eden uluslararası kullanıcılar, internet sayfasının sağ üst köşesindeki bayrak ikonlarına tıklayarak istedikleri dilde hizmet alma imkanı elde ediyor.

DÜZCE/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN