İstanbul GGK’dan DTSO’ya ziyaret

İstanbul GGK’dan DTSO’ya ziyaret

TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu (GGK) İcra Kurulu Başkanı Abdülsamet Temel, üyeler TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu’nu ziyaret etti

Ziyarette TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Cemal Aksan, DTSO Genel Sekreteri Ayten Nursel Kocadağ ve Düzce İl GGK üyeleri hazır bulundular.İstanbul GGK’nın çalışmaları hakkında bilgiler veren Abdülsamet Temel, girişimcilerin profilleri ve girişimcilik alanlarıyla ilgili birçok çalışma ve araştırma yaptıklarını, bu noktada Anadolu’dan gelecek olan verilerin de kendileri için çok değerli olduğunu söyledi. TOBB’un gençlere vermiş olduğu bu fırsatı değerli bulduklarını belirten Temel, diğer illerin GGK’larıyla da koordineli şekilde çalışarak ciddi bir veri tabanı oluşturma niyetinde olduklarını da sözlerine ekledi.Yapılan çalışma ziyaretinden memnuniyetini dile getiren Düzce GGK Başkanı Cemal Aksan da girişimcilik konusunda yapılacak olan çalışmaların ilerideki dönemlerde ülke ekonomisinin ve girişimciliğin gelişiminde önemli rol alacağını söyledi. Düzce’nin girişimcilik açısından Türkiye’de en üst sıralarda olduğunu da söyleyen Aksan, çalışmayı ve üretmeyi seven bir toplum olduklarını ifade etti.Toplantının sonunda Düzce GGK Başkanı Cemal Aksan, İstanbul GGK Başkanı Abdülsamet Temel’e günün anısına bir plaket takdim etti.

DÜZCE/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN