Jandarma ve Kızılay’dan şefkat eli

Jandarma ve Kızılay’dan şefkat eli

Düzce Gölyaka Sapağı mevkiinde otoban polislerince yakalanan ve 57 kişilik otobüste 157 kişinin olduğu mülteci operasyonu sonrasında sağlık durumları kötü olan mülteciler tedavi edildiler

Diğer yandan Gümüşova Spor Salonu’nda misafir edilen mültecilere jandarma ve Kızılay ekipleri tarafından yiyecek ve çeşitli hediyeler verildi.Ağrı’dan, İstanbul’a umut yolculuğunda olan 157 mülteci geçtiğimiz hafta otoban polislerince Gölyaka Sapağı mevkiinde yakalanmışlardı. Ardından jandarma ekiplerine teslime dilen mültecilerden 3’nün durumu ağır olduğu için tedavi altına alındılar. Tedavileri yapılan mülteciler sağlıklarına kavuşurken, Gümüşova Spor Salonu’nda misafir edilmeye başladılar.Mültecilerin zaman geçirmesi için Bayraktar Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri mülteci çocuklara kırtasiye ve giyecek yardımında bulundular.Diğer yandan Kızılay ekipleri de mültecilerin yakalandıklarını duyar duymaz meyve suyu, su, yiyecek gibi yardımı Gümüşova Spor Salonu’nda gönderdiler. Mülteciler işlemlerinin ardından sınır dışı edilecekler.

DÜZCE/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN