Muhtarlardan mehterli askerlik başvurusu

Muhtarlardan mehterli askerlik başvurusu

DÜZCE(İHA) – Düzceli muhtarlar Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak amacıyla gönüllü olarak askere gitmek için mehter eşliğinde askerlik şubesine gelerek dilekçe verdi

Düzce Belediyesi önünde toplanan muhtarlar ve vatandaşlar mehter eşliğinde askerlik şubesi önüne kadar yürüdü. Yürüyüşe Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Türkiye Muhtarlar Derneği Düzce Şube Başkanı Yaşar Çengel, Düzce Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Mensur Bilgin, Düzce İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.Askerlik Şubesi önünde konuşma yapan Türkiye Muhtarlar Derneği Düzce Şube Başkanı Yaşar Çengel, "Bugün burada toplanmamızın sebebi, Cumhurbaşkanımız ve Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu göstermek için buradayız. Biz muhtarlar olarak sahada vatan için, bayrak için savaşmak istiyoruz. Askere hazırız, evden buraya gelirken de evdekilerle de helalleştik. 393 muhtar arkadaşımızın dilekçesini teslim ediyoruz" dedi.Çengel, ardından Düzce Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşız Serkan Savaş’a dilekçeleri teslim etti."Düzce ayakta"Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay da "Muhtarlarımız bugün ayağa kalktılar. Mehmetçiğimize destek için muhtarlarımız bu gece Kilis’e gidecekler. Biz de mehter takımını yanına verdik. Biz de her zaman Mehmetçiğimizin yanındayız. Bütün halkımız Mehmetçiğimizin yanındadır" diye konuştu.Konuşmanın ardından askerlik şubesindeki askerler ziyaret edildi.

DÜZCE/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN