SGK teşvik ve destekleri konusunda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

SGK teşvik ve destekleri konusunda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Mustakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Düzce Şubesi üye ve üye personellerine Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) teşvik ve destekleri konusunda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi

MÜSİAD Düzce Şube Başkanı Vefa Pehlivan, "MÜSİAD olarak; üyelerin bir araya gelmesi, üyelerimizin farklı konularda bilgilendirilmesi, MÜSİAD ve kamu kurumlarının bir araya gelerek ortak projeler üretilebilmesi adına bu toplantıların devamını gerçekleştirmeyi planlamaktayız. Bu toplantılarımıza ilk olarak SGK İl Müdürümüz Necmi Köroğlu’nu davet ettik. Kendilerine katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi. SGK İl Müdürü Sayın Necmi Köroğlu SGK teşvik ve destekleri konusunda bilgi vererek, sunumunu gerçekleştirerek katılımcıların sorularını yanıtladı.Toplantı hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

DÜZCE/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN