Üniversite öğrencilerine Başkan Yiğit’ten jest

Üniversite öğrencilerine Başkan Yiğit’ten jest

DÜZCE(İHA) – Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, Yığılca Arıcılık Meslek Yüksekokuluna kayıt yaptıran öğrencilerin taleplerine olumlu cevap vererek, tümünün barınma ihtiyaçlarını üstlenerek 5 yıldızlı konaklama ayarında bir konaklamayı öğrencilerin hizmetine sundu

Yığılca da bulunan Arıcılık Meslek Yüksekokuluna bu yıl rekor düzeyde tercih gerçekleşti. Bunda ünü ülkemizi de aşan Yığılca Arısı ve Yığılca Balı’nın etkili olduğu tartışmasız gerçek. İlçeye öğrencilerin yoğun ilgi göstermesine kayıtsız kalamayan Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit Düzce Üniversitesi Yığılca Arıcılık Meslek Yüksekokuluna ne kadar öğrenci kesin kayıt yaptırdıysa tamamının barınma taleplerine olumlu cevap vererek, tümünün barınma ihtiyaçlarını üstlenerek beş yıldızlı konaklama ayarında bir konaklamayı öğrencilerin hizmetine sundu. Bu durumdan memnun kalan öğrenci ve veliler Başkan Yiğit’e teşekkür dileklerini ilettiler.

DÜZCE/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN