Üniversiteli gençlerden farkındalık etkinliği

Üniversiteli gençlerden farkındalık etkinliği

Düzce’de üniversiteli gençler, zihinsel engelli gençlerin istihdamı ve sosyal hayata entegrasyonunun sağlanması amacıyla kültür sanat etkinliği düzenlendi

Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu, Düzce Belediyesi Avrupa Birliği Proje Ofisi, Düzce Sosyal Etkinlikler Derneği ve Türkiye Beyazay Derneği işbirliğiyle düzenlenen etkinliğe bedensel ve zihinsel engelli çocuklar katıldı. Engellilerin istihdamı ve sosyal hayata entegrasyonunun sağlanması amacıyla düzenlenen programda, çocukların mutlulukları yüzlerinden okundu. Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Bayraktar, yüksekokul öğretim elemanları ile Düzce Işık İlkokulu öğrencileri de etkinliğe katılım sağladı.Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından katılımcılara ebru sanatı ile bazı kültürel ve sanatsal faaliyetlerin uygulamalı olarak gösterildiği etkinlikte, bedensel ve zihinsel engellilerin kültürel ve sosyal çalışmalarla toplumsal hayata katılacaklarına vurgu yapıldı.

DÜZCE/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN