14 Şubat’ta sevgi ve yalnızlık dile geldi

14 Şubat’ta sevgi ve yalnızlık dile geldi

14 Şubat Sevgililer Günü’nde Edirne Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerde Edirnelilerin bir kısmı eşlerine ve sevgililerine aşkını, bazıları ise yalnızlığını dile getirdi

Edirneliler, Afrin’de Zeytin Dalı Operasyonu’nu gerçekleştiren Mehmetçiği de unutmadı. Vatandaşlar ‘Buradan Aşkıma Sesleniyorum Kürsüsü’nden vatana duydukları sevgiyi de haykırdı.14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Edirne Belediyesi tarafından Saraçlar Caddesi’nde çeşitli etkinlikler düzenlendi. Fotoğraf çekim alanları, ‘Buradan Aşkıma Sesleniyorum Kürsüsü’ gibi birbirinden farklı aktivitelerin yer aldığı etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.Saraçlar Caddesi’ne gelen çiftler ‘Buradan Aşkıma Sesleniyorum Kürsüsü’nden sevgililerine ve eşlerine duyduğu sevgiyi, bazı Edirneliler ise yalnızlığını dile getirdi. Edirneliler, fotoğraf çekim alanlarında da fotoğraf çekildi. Bazı Edirneliler sevgilileriyle fotoğraf çekilirken, bazıları ise 14 Şubat’ı anlatan fotoğraf karesini çocukları ve arkadaşlarıyla paylaştı.Edirneliler, Afrin’de Zeytin Dalı Operasyonu’nu gerçekleştiren Mehmetçiği de unutmadı. ‘Buradan Aşkıma Sesleniyorum Kürsüsü’nden seslenen Edirneliler, vatana duydukları sevgiyi haykırırken; harekata katılan tüm askerlerin sağ salim ülkeye dönmelerini diledi.

EDİRNE/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN