Ampute Milli Takımı’na bir destek de Edirne’den

Ampute Milli Takımı’na bir destek de Edirne’den

Vodafone Park’ta oynanan final maçında geçtiğimiz hafta İngiltere’yi 2-1 mağlup ederek Avrupa şampiyonu olan Ampute Milli Futbol Takımı’na bir destek de Edirne’den geldi

Osmanlı mutfağından günümüze yansıyan eşsiz lezzetlerin ustaları, milli aslanları elleriyle beslemek istediklerini söyledi.Edirne’yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Kontrol Derneği Bahri Dinar ve şekerlemeci Arif Meriç, Vodafone Park’ta oynanan final maçında İngiltere’yi 2-1 mağlup ederek Avrupa şampiyonu olan ve ülkeyi sevince boğan Ampute Milli Takımı’nı, Edirne’nin tarihi lezzetleri ile elleriyle beslemek istediklerini söyledi.“Milli aslanlarımızı ellerimizle beslemek istiyoruz”Edirne’yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Kontrol Derneği Bahri Dinar, Osmanlı mutfağından günümüze yansıya başta tava ciğer olmak üzere tatlı ve tuzlu lezzetleri, millilere ikram etmek istediklerini belirterek, “Bize çok büyük bir zafer yaşattılar, Avrupa Şampiyonu oldular. Biz de kendimizce hazırlandık. Dedik ki, ayaklarına gidelim, onları orada doyuralım çünkü onlar bizi hem ağlattılar hem güldürdüler hem de coşturdular o akşam. Şimdi de hazırlığımızı yaptık, buradan yetkililere sesleniyoruz, onların, o kardeşlerimizin emir ettikleri bir zamanda kamplarına veya müsait oldukları bir yerde gidip Edirne’nin lezzetlerini ağızlarına kendi ellerimizle beslemek istiyoruz” dedi.

EDİRNE/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN