Balkondan düşen şahıs öldü

Balkondan düşen şahıs öldü

Edirne’nin Enez ilçesine bağlı Büyükevren sahilinde meydana gelen olayda, yazlık evin balkonundaki korkulukların kopması sonucu beton zemine düşen bir kişi yaşamını yitirdi

Edinilen bilgiye göre, Büyükevren sahilindeki yazlığında alçıpenden olan balkon korkuluklarının kopması sonucu 2. kattan düşen Mustafa Özek (53) ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansı ile Keşan Devlet Hastanesine kaldırılan Özek, yapılan tüm müdahaleye karşın kurtarılamayarak, hayatını kaybetti. Devlet Hastanesi Morgu’nda yapılan ön otopsinin ardından Mustafa Özek’in cenazesi detaylı otopsi, için İstanbul’daki Adli Tıp Kurumuna gönderildi.Aslen Karahisarlı olan ve uzun yıllar TREDAŞ Uzunköprü Şubesinde görev yapan Özek’in emekliye ayrıldığı, evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

EDİRNE/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN