Bozuk yol eylemi

Bozuk yol eylemi

Edirne’nin Keşan ilçesinde Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Zati Yörüker Caddesinin üzerindeki yolda onarım çalışması yapılmaması sebebiyle vatandaş yolu trafiğe kapadı

Keşen ilçe merkezinde Zati Yörükler Caddesi üzerinde ellerinde küreklerle toplanan vatandaşlar, yolun çok kötü durumda olduğunu ve araçlarının zarar gördüğünü ifade ederek, Keşan Belediyesi tarafından gereken çalışmaların yapılmasını istedi. Vatandaşlar, konunun basına yansıyacağının öğrenilmesinin ardından bir iş makinesi göndererek, cadde üzerinde çalışma yaptığını söylerken, yaşanan sorun karşısında kalıcı çözüm beklediklerini dile getirdi. Bazı vatandaşlar da küreklerle bozuk yolu onarmaya çalıştı.Mahalleli adına konuşan Bülent Gezer, “Yolu kapadık. 700 Evler’de ikamet ediyoruz. Evimize giden yol çok kötü durumda. Araçlarımız var ve ön takım yaptırmaktan bıktık. Yolun hali ortada. Böyle bir eylemde bulunduğumuz duyulunca greyder çekmişler. Yolumuzun asfaltlanmasını istiyoruz” dedi.Açıklamanın ardından yol tekrar trafiğe açıldı.

EDİRNE/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN