Edirne’de 10 bin kutu kandil simidi dağıtıldı

Edirne’de 10 bin kutu kandil simidi dağıtıldı

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen kandil simidi ikramına Miraç Kandili’nde de devam edildi

Edirne Belediye Başkan Vekili Selçuk Çakır, Saraçlar Caddesi’nde kandil simidi ikramında bulunarak; Edirnelilerin ve tüm Müslüman aleminin Miraç Kandili’ni kutladı. Çakır, Miraç Kandili’nin tüm insanlığa sağlık, huzur, mutluluk getirmesini diledi.Saraçlar Caddesi başta olmak üzere 24 mahallede toplamda 10 bin kutu kandil simidi ikramında bulunacaklarını ifade eden Çakır, "En kutsal gecelerden biri olan Miraç Kandili’nde Peygamberimiz Hazreti Muhammed göğe yükselmiştir. Miraç bizler için çok anlamlı ve önemli bir gündür. Bu anlamlı günde, her kandilde olduğu gibi halkımıza kandil simidi ikramında bulunduk. Halkımız teveccüh gösterdi, ilgi gösterdi" dedi.

EDİRNE/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN