Edirne’de Afrin şehitleri için helva dağıtıldı

Edirne’de Afrin şehitleri için helva dağıtıldı

Edirne Belediyesi, Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan askerler için öğle namazının ardından merkezdeki camilerde helva dağıttı

Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, "Biliyorsunuz bütün ülkenin gözü kulağı orada. Onlardan acı haber gelmesin diye umut ederek dualarımızı ediyoruz" dedi.Hain terör örgütüne karşı mücadelesini Zeytin Dalı Harekatı ile sürdüren Mehmetçiklere geçtiğimiz günlerde kan bağışı kampanyası ile destek veren Edirne Belediye Başkanlığı, şimdi de harekat sırasında şehit olan askerler için Selimiye ve Eski Cami başta olmak üzere merkezdeki tüm camilerde helva dağıttı.Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, harekatta şehit olanlar için Edirne’de 31 camide dualar okunduğunu, belediye olarak da öğle namazı çıkışında merkezdeki tüm camilerde 10 bin adet helva dağıtımı gerçekleştirdiklerini kaydetti.Gegeoğlu, "Bugün bildiğiniz üzere Zeytin Dalı Operasyonu’ndaki Mehmetçiklerimize hayır dualarımızı gönderdik. Onların yanındayız, onlarla birlikteyiz. Bütün gönlümüz onlarla birlikte. Hem şehitlerimiz için dua okundu, orada cephede mücadele eden askerlerimiz için de onlara hayır dualarımızı gönderelim istedik. Biliyorsunuz bütün ülkenin gözü kulağı orada. Onlardan acı haber gelmesin diye umut ederek dualarımızı ediyoruz. Yaşadığımız acılar son olsun. Bitsin. Bundan sonrası bu ülke böyle acılar yaşamasın. O kadar güzel muhteşem bir ülkede bunları konuşmayalım, daha güzel şeyler konuşalım inşallah. Allah yardımcıları olsun hepsinin. Edirne tek bir elden, tek bir yürek. Ellerimizi Mevla’ya açtık onlar için dua ediyoruz. Rabbimden onlar için sağlık, dua, huzur istiyoruz" dedi.

EDİRNE/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN