Edirne’de “Sevda Şarkıları” konseri gerçekleşti

Edirne’de “Sevda Şarkıları” konseri gerçekleşti

Edirne Musiki Derneği’nin Türk Sanat Müziği Korosu, Trakya Üniversitesi Konservatuar Konser Salonu’nda “Sevda Şarkıları” isimli konseriyle müzikseverlere keyifli bir gece yaşattı

Konserde 7 solist, Türk Sanat Müziği’nin 20 eserini seslendirdi. Halil Erseven’in yönettiği “Sevda Şarkıları” isimli konserde müzik severler unutulmaz bir gece yaşadı. 1950’li yılların başlarında kurulan ve kurulduğundan günden bugüne kadar verdiği konserlerle isminden söz ettiren, müzikseverlerin ilgi odağı olan Edirne Musiki Derneği yılın son konserini verdi.Sanatseverlerin konsere büyük ilgi gösterdiğini belirten koro üyesi Fedai Bingül, “Musikiye verilen değeri Edirne’de iyi buluyorum. Musikiye gönül verenler uzak mesafeleri gözlerinde büyütmediler. Konsere çok sayıda sanat sever katıldı. Şarkılarımıza eşlik eden müzik tutkunları aynı zamanda bizi de havaya sokmayı başardılar” dedi.

EDİRNE/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN