Edirne’de Stara Zagora Devlet Operası sanatseverlerle buluşuyor

Edirne’de Stara Zagora Devlet Operası sanatseverlerle buluşuyor

Edirne Bulgaristan Başkonsolosluğu öncülüğünde, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nın işbirliği ile Stara Zagora Devlet Operası kentte sanatseverlerle buluşuyor

Stara Zagora Devlet Operası, 1971 yılından beri faaliyet gösteriyor. Opera, 360 kişilik bir ekip ile sadece Bulgaristan değil, tüm dünyada sahneler sergileyen dev bir kadro ile 2018 Nisan ayında Edirne’ye geliyor.Bulgaristan Başkonsolosu Vassil Velchev, Bulgaristan Edirne Konsolosu Radoslava Kafedjiyska , Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ve Edirne Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan, Bulgaristan’ın Stara Zagora şehrine gerçekleştirdikleri ziyaret kapsamında, Stara Zagora Devlet Operası’nın Edirne’de sergileyeceği sahnenin temellerini attı.

EDİRNE/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN