Edirne’de ‘Uluslararası Sağlık Köprüsü Projesi’

Edirne’de ‘Uluslararası Sağlık Köprüsü Projesi’

Edirne İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Trakya Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında hazırlanarak Eylül-Ekim döneminde başvurusu yapılan “Uluslararası Sağlık Köprüsü Projesi” desteklenmeye hak kazandı

Edirne İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı sağlık kurumlarında ‘sağlık turizmi’ alanında çalışan personelin, bu çerçevede başvuru yapan hastalar ile iletişim kurmasını sağlayarak doğru bilgilendirme, doğru tedavi olanağı, kaliteli sağlık hizmeti sunmanın hedeflendiği projeye ait sözleşme Kalkınma Ajansı Edirne Ofisinde imzalandı.İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan ve Ajans Genel Sekreteri Mahmut Şahin’in bir araya geldiği sözleşme imza töreni sonrasında, bölgesel öncelikler ve sağlık alanında yapılabilecek çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.Proje kapsamında sağlık turizmi birimlerinde ve en çok yabancı hasta başvurusunun olduğu birimlerde çalışan 20 kişi için iki ay boyunca, haftada üç gün üçer saat, konuşma pratiğinin ağırlıklı olduğu medikal İngilizce eğitimi uygulanması planlandı. Kişisel gelişimin de destekleneceği proje çalışmaları ile kurumsal kapasitenin arttırılması hedefleniyor.

EDİRNE/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN