‘Kadına karşı şiddettin önlenmesi’ farkındalık çalışmaları

‘Kadına karşı şiddettin önlenmesi’ farkındalık çalışmaları

Edirne’de, ‘kadına karşı şiddettin önlenmesi’ konusundaki farkındalık çalışmaları kapsamında, kent pazarı girişinde stant kuruldu

Edirne İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Merkez Toplum Sağlığı Merkezi ’kadına karşı şiddettin önlenmesi’ konusundaki farkındalık çalışmalarını düzenli olarak yürütüyor. Bu kapsamda, kadınların yoğun katılım gösterdiği Edirne Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile İŞKUR ortaklığında kursların gerçekleştirildiği Sosyal Dayanışma Merkezinde (SODAM) kursiyerlere yönelik hazırlanan paket eğitim programı ile ’kadına karşı şiddettin önlenmesi’ eğitimi rutin olarak veriliyor.Öte yandan Aile ve Sosyal Politikalar Edirne İl Müdürlüğüne bağlı Menzilahir ve Yıldırım Toplum Merkezlerinde ve Edirne Müftülüğüne bağlı Havlucu Ahmet Efendi Gençlik Merkezinde 7 ayrı halk eğitimiyle 163 kursiyer kadına ulaşılarak farkındalık ve bilinçlendirme çalışmaları yapıldı. ‘Kadına Karşı Şiddettin Önlenmesi’ konusundaki farkındalık çalışmaları kapsamında, kent pazarı girişinde stant kuruldu ve kadınlara broşürler dağıtıldı.

EDİRNE/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN