Özel öğrencilerden meşhur Bahri Bey’e teşekkür

Özel öğrencilerden meşhur Bahri Bey’e teşekkür

Edirne’de özel bir eğitim kurumunda okuyan ’özel’ öğrenciler, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla kendilerini ağırlayan Ciğerci Bahri Dinar’a teşekkür belgesi verdi

Okul Müdürü Necat Açar, kendilerini ağırladıkları için Bahri Dinar’a teşekkür ederek, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü anmak ve hatırlamak üzere geçtiğimiz günlerde bir toplantı yaptık. Buna istinaden görüştüğümüz Bahri Dinar kardeşimiz engelli öğrencilerimize bir yemek vermek istedi. Kendisinin burada öğrencilerimize çok cömert davrandığını gördüm. Gerçekten veren el alan elden üstündür tabiriyle ve kendisinin deyimiyle ’vermenin almak demek olduğunu biliniz’ anlayışıyla bizleri ağırladı. Bu nedenle kendisine çok teşekkür ediyoruz" dedi.Engelli bireylerin yılın sadece 1 günü hatırlanmaması gerektiğini ifade eden Bahri Dinar da, "3 Aralık’tan itibaren önemli ve anlamlı bir haftaya girdik. Biz de bu haftada kardeşlerimize bir jest yapalım dedik, okul idaresine bir ricada bulunduk. Kendilerini bir ciğer ikramı yapabilir miyiz dedik ve bizleri kırmadılar, kendilerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah yılda sadece bir gün değil de 365 günün her günü onları hatırlayalım diyorum" şeklinde konuştu.

EDİRNE/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN