Tekstil firmasına istihdam teşekkürü

Tekstil firmasına istihdam teşekkürü

Edirne Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin Özbaş, Edirne Muharip Gaziler Derneği Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte tekstil firmasına iş istihdamından dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu

Edirne Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin Özbaş ziyaret esnasında yaptığı konuşmada, “Bakanlık olarak kadının statüsünün yükseltilmesi ve istihdamının arttırılması konusunda hizmet veren tüm kurum ve kuruluşlara minnettarız. Bir toplumun en değerli varlığı kadınları ve çocuklarıdır. Kadın toplumu geleceğe hazırlayandır. Çünkü kadın, hayatımıza yön veren, geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı doğuran, büyüten ilk öğretmenleridir. Kadın, sevginin, sabrın, üretmenin ve geleceğin adıdır. Türkiye genelinde en fazla kadın istihdam eden sanayi kuruluşlarından biridir. Sadece kadın istihdamı ile sınırlı kalmayıp, hizmet verdiğimiz çocuklarımıza, yaşlılarımıza, engellilerimize, Şehit yakınları ve gazilerimize yönelik hizmetlerimizin sürdürülmesinde vermiş oldukları kurumsal katkılarından dolayı ediyorum” dedi.Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin Özbaş, desteklerinden dolayı firma yetkilisi Turgut Bakır’a teşekkür belgesini takdim etti.Fabrikanın gezilmesinin ardından, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin Özbaş, Edirne Muharip Gaziler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, firma yetkilisi Turgut Bakır ile birlikte fabrikada çalışanlar öğle yemeğinde bir araya geldi.

EDİRNE/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN