TÜ öğrencilerine oryantasyon programı düzenlendi

TÜ öğrencilerine oryantasyon programı düzenlendi

Trakya Üniversitesi Tıp, İlahiyat, Eğitim, Diş Hekimliği, Eczacılık, Fen Fakülteleri, Uygulamalı Bilimler, Yabancı Diller, Uzunköprü Yüksekokulları, Keşan, İpsala ve Uzunköprü Meslek Yüksekokullarında oryantasyon programları düzenlendi

Bu programlarda 2017-2018 eğitim öğretim Yılında kayıt olan öğrenciler Edirne’ye, üniversite ve bölümlerine hızlı bir şekilde uyum sağlaması hedeflendi. Öğrenciler merak ettikleri soruları hocalarına sorarak eğitim öğretim hakkında bilgi sahibi olurken üniversite, belediye ve ETUS iş birliğiyle düzenlenen şehir gezisi ile Edirne’nin güzelliklerini de görme fırsatı buldu.Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu yaklaşık 5 bin yeni öğrencinin şehri tanıması ve şehrin tarihi kültürel yerlerini görmeleri için imkanlarını seferber eden Edirne Belediyesi ve ETUS’a teşekkür etti.

EDİRNE/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN