“Yarını İnşa Et” projesi atölye çalışmaları

“Yarını İnşa Et” projesi atölye çalışmaları

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünde, Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı tarafından “Yarını İnşa Et” projesi kapsamında, il genelinde görevli ve projeye gönüllü katılan öğretmenlere 15-16 Aralık 2018 tarihlerinde elektronik ve programlama alanında uygulamalı olarak eğitici eğitimleri verildi

Eğitime katılan her öğretmenler 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerinden 4 veya 5 kişilik gönüllü bir takım oluşturdu. Öğrenci takımları öğretmenlerinin rehberliğinde sağlık, çevre ve enerji, akıllı şehirler gibi konu başlıklarında, çevrelerinde gözlemlediği sorunlara çözüm geliştiren bir proje oluşturacak.Çalışmalarını tamamlayan öğrenci takımları projelerini TTGV tarafından hazırlanan formlara görsellerle birlikte işleyecek ve web sayfasına eklenmesi için TTGV’ye gönderecek. En başarılı projeler bağımsız bir jüri tarafından seçilerek kamuoyuna açık bir etkinlikle ödüllendirilecek.Edirne Lisesi bilgisayar-yabancı dil atölyesinde 2 gün süren atölye eğitimlerinin ardından öğretmenlere katılım belgesi verildi.

EDİRNE/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN