11 Kasım N11 indirim kampanyasında neler var? N11 çöktü mü, neden açılmıyor?

11 Kasım N11 indirim kampanyasında neler var? N11 çöktü mü, neden açılmıyor?

N11 indirim kampanyası nedeniyle n11 çöktü mü? Site neden açılmıyor. 1 Kasım N11 indirim kampanyasında neler var? Siteye indirim kampanyası nedeniyle yoğun ilgi gösterilmesi sistemin çökmesine mi neden oldu? n11 sunucu altyapısı gelen isteklere cevap veremiyor. İşte n11 sitesi ile ilgili son dakika haberleri ve yaşananların detayları..

11 Kasım N11 indirim kampanyasında neler var? diye merak eden vatandaşlar siteyi çökertti mi?  N11 çöktü mü, neden açılmıyor? Online alışveriş sitesi n11 günlerdir duyurduğu 11 Kasım indirimli kampanyası nedeniyle yoğun ilgi görmeye başlamıştı. n11.com aşırı ziyaretçi nedeniyle sunucuları ara, ara cevap vermiyor. Bu durum sürekliklik göstermesede zaman zaman yaşana n11'deki sorun ilerleyen saatlerde düzelecek mi? Siite bu konuda ne dedi? İşte N11 indirim kampanyası nedeniyle yaşanan N11 çöktü sorunu hakkındaki ayrıntılar ve yeni haberler...

N11 ÇÖKTÜ MÜ? SORUN NE ZAMANNDÜZELECEK? 

Türkiye'den bir internet alışveriş sitesi de bugün 24 saat süren alışveriş festivali düzenledi. N11 sitesi yaşanan yoğun girişten dolayı zaman zaman ulaşılamıyor. Bu durum müşterilerin n11 çöktü mü sorusunu sormasına neden oluyor. n11 11 Kasım'a özel indirim düzenleyeyeceğini kampanyalar ile kamuoyuna duyurmuştu. Milyonlarca tüketici aynı anda n11.com girdiği için n11 sunucu altyapısı gelen isteklere cevap veremiyor. Öncelikle yaşanan sıkıntıların kısa süreli olduğu belirtiliyor. . Anlık kopmalar yaşansa da bir kaç dakika içerisinde tekrardan site ile bağlantı kurulabiliniyor.

18-11/11/11-kasim-n11-indirim-kampanyasinda-neler-var.jpg

N11.COM NE ZAMAN KURULDU? 

Doğuş Planet, e-ticaret sektöründe faaliyet göstermek üzere, Doğuş Grubu ile Güney Kore’nin en büyük gruplarından SK Group’un ortaklığında Haziran 2012’de kuruldu. Doğuş Planet, SK Group’un teknoloji ve inovasyon konusundaki tecrübesini Doğuş Grubu’nun bilgi birikimi, bölgesel tecrübesi ve gücü ile birleştirmektedir. Bu güçlü ortaklık çerçevesinde, Doğuş Planet e-ticaret yatırımı olarak, binlerce marka ve mağazayı milyonlarca müşteriyle buluşturan açık pazar platformu alışverişin uğurlu adresi “n11.com”u açtı.

N11 bugünlerde İstanbul Teknik Üniversitesi’nde bulunan Teknokent’te araştırma ve geliştirme faaliyetlerini sürdürmektedir. Tüketicinin e ticarete yönelik algısını değiştirmek üzere çeşitli araştırmalar yapan şirket, 2014’ün ilk yarısında yirmi bir bin kayıtlı mağazaya ulaşmıştı. Yine bu tarihte sitede sayısı yirmi beş milyona varan ürün sergileniyordu. Dört milyona yakın üye ve iki yüz milyon ziyaret sayısı da yine sitenin bu tarihte ulaştığı verilerdir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN