2 yıl garantiyle ikinci el araç satacak

2 yıl garantiyle ikinci el araç satacak

İkinci el araç piyasasında faaliyet gösterecek Otoshops, ALJ Holding’in otomotiv sektörü yatırımları doğrultusunda Türkiye’deki şirketleri arasına katıldı.

ALJ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haydar Bozkurt, Otoshops’un 65 milyon liranın üzerinde bir yatırımla faaliyetlerine başladığını aktararak, ikinci el otomotiv pazarında kurumsallığın yanı sıra sektörde fark yaratacak, kaliteli ve güvene dayalı çağdaş hizmetler sunacaklarını anlattı. Gelecek dönemde yeni bayiler açacakları ve ilave yatırımlar yapacakları bilgisini veren Bozkurt, “ALJ’nin bugüne kadar Türkiye’deki yatırımları 300 milyon doların üzerine çıktı. Önümüzdeki dönemde de otomotivle ilgili olan ya da olmayan yatırım olanaklarını değerlendirmeye devam edeceğiz” dedi.

Otoshops Genel Müdürü Tuğrul Denizaşan ise ikinci el araç sahibi olmak isteyenlere tüm marka, model, yaş ve kilometredeki araçlarla hizmet vermeyi amaçladıklarını söyledi. Otoshops bünyesinde 2 yıl garanti, 7 günde değişim, nakit alım ve takas, tüketici finansmanı, kasko ve trafik sigortası seçenekleriyle sektörümüzde ilk olan bazı uygulamaları sunacağız” diye konuştu.

BÜTÜN MARKLARI KUCAKLAYACAĞIZ

Denizaşan, tüm markalara eşit mesafede duran Otoshops’ın ikinci el araç devrinde yeni bir döneme başladıklarını ifade etti. Denizaşan, “Marka olarak araç ayırt etmiyoruz. Türkiye’de bulunan 50 markayı da kucaklayacağız. Araçların kilometresi ve yaşı kaç olursa olsun anında nakite çevireceğiz” dedi. Sistemle birlikte kredi, devir tescil, garanti ve sigorta gibi tüm işlemlerin tek noktadan yapılacak ve 2 yıllık garanti mekanik parçaların yüzde 90’ını kapsayacak. Otoshops Finans da satılan tüm araçlara, 48 ay vadeli özel kredi seçenekleriyle 20 dakikada finansman desteği sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN