20 yıl vadeli konut projesinin tüm detayları: En ucuz projeler ve kredi imkanları

20 yıl vadeli konut projesinin tüm detayları: En ucuz projeler ve kredi imkanları

20 yıl vade ile emlak konut sahibi olmak isteyenlerin önünü açan proje ödemelerini 60 ay vade ile yapacaklara ise sıfır faizle konut sahibi olmanın yolunu açıyor. Emlak GYO hazırlamış olduğu bu kampanyalar ile 240 aya varan vade ile konut sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürüyor. Konut sahibi olmak isteyenler 30 proje ve 15 bin konutu kapsayan kampanya ile kira öder gibi ev sahibi olabilecek.

Gayrimenkul sektörü konutta ilk seferberliği 15 Temmuz'dan sonra başlatmıştı. 1 Şubat'ta başlayan ikinci seferberlik 31 Mart 2017 tarihinde sona erecek. Vatandaşlar normalde yüzde 20 olan peşinatın sadece %5'lik kısmını ödeyecekler. Kalan yüzde 15'lik kısmını ise konut teslim tarihine kadar ödeyebilecekler. Emlak Konut'ta bu kapsamda ev satın alacaklar 20 yıl vadede yüzde 0,79 faiz, 10 yıl vadede 0,45 faiz ödeyecekler. 60 ay vade seçeneğini değerlendirenler ise faiz ödemeyecekler.

SON GÜN BAŞVURU GÜNÜ NE ZAMAN?

20 yıl vade ile Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyan kampanya 31 Mart 2017'ye kadar sürecek.

KAMPANYANIN GEÇERLİ OLDUĞU BANKALAR

Emlak Konut GYO bünyesindeki projesi için anlaşmalı olunan bankalar:

Albaraka, Garanti Bankası, Halkbank, Türkiye İş Bankası, Vakıfbank, Vakıf Katılım, Yapı Kredi Bankası, Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım Bankası.

PROJELER VE FİYATLARI

Adım İstanbul, Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupark, Emlak Konut Başakşehir Evleri, Başkent Emlak Konutları, Batışehir, Büyükyalı İstanbul, Ebruli Ispartakule, Esenler Emlak Konutları, Evora Denizli, Evvel İstanbul, Gebze Emlak Konutları 3. Etap, Göl Panoroma Evleri, İstmarina, Karat 34, Karat Ofis Bakırköy, Koordinat Çayyolu, Körfezkent 4, Köy Zekeriyaköy, Maslak 1453, Park Mavera 2, Metropol İstanbul, Nevşehir Emlak Konutları, Nidapark Kayaşehir, Nidapark Küçükyalı, Niğde Emlak Konutları, Sofa Loca, Tema Şehir Konya, Tual Adalar, Tual Bahçekent.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN