2018 Motorlu Taşıtlar Vergisi son ödeme tarihi, MTV hesaplama ve MTV ödeme yapma

2018 Motorlu Taşıtlar Vergisi son ödeme tarihi, MTV hesaplama ve MTV ödeme yapma

Araç sahipleri için Ocak, 2018 MTV ödeme ayıdır. Milyonlarca araç sahibi bugünlerde Motorlu Taşıtlar Vergisi taksitini ödemek için seçenekleri araştırıyor. 2018 Motorlu Taşıtlar Vergisi ne kadar oldu? 2018 MTV (Motorlu Taşıtlar Vergisi) son ödeme tarihini merak eden vatandaşlar için aarç vergisi ödemesi nasıl yapılır? 2018 MTV hesaplama gibi konu başlıkları da büyük önem taşıyor. İşte Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) son ödeme tarihi, MTV ödemesi nasıl yapılır? sorusunun yanıtı ve 2018 MTV hesaplama ile ilgili tüm detaylar...

2018 MTV (Motorlu Taşıtlar Vergisi) son ödeme tarihi  bu günlerde araç sahipleri için en önemli gündem maddesini oluşturuyor. Milyonlarca araç sahipleri 2018 Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) rakamlarını merak ediyor ve 2018 MTV hesaplama için kafa yoruyor.   MTV ödemesi nasıl yapılır? sorusunun yanıtıda yine en çok merak edilen bir başka konu. 2018 MTV (Motorlu Taşıtlar Vergisi) son ödeme tarihi,  MTV ödemesi nasıl yapılır? 2018 MTV hesaplama  gibi konu başlıklarının tüm deylarını haberimizin detayında bulabilirsiniz... 
 
Araç sahipleri yeni yıla girdiğimiz bugünlerde MTV ödemelerini yapmak için bir takım araştırmalar yapıyorlar. 2018 MTV (Motorlu Taşıtlar Vergisi) son ödeme tarihi ne zaman? MTV ödemesi nasıl yapılır ve ödenecek tutar nasıl hesaplanır? Motorlu Taşıtlar Vergisi taksitini ödemek isteyen vatandaşlar aynı zamanda ödeme seçenekleri hakkında da bilgi sahibi olmak istiyorlar. Çeşitli kanallar aracılığı ile MTV ödemesi gerçekleştirilebiliyor. PTT, İnternet bankacılığı ve GİB gibi bir çok seçenek mevcut. 
 
18-01/23/arac-vergisi.jpg

MTV İLK TAKSİT SON ÖDEME GÜNÜ NE ZAMAN?

7061 sayılı "Bazı Vergi Kanunları ile Diğer Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'a göre, MTV ilk taksidinin son ödeme günü 31 Ocak 2018.

MTV ÖDEMESİ NASIL YAPILIR?

MTV ödemesi için online olarak ödeyebileceğiniz bir çok farklı sistem mevcut.
1- MTV yönünden mükellefiyet kaydının bulunduğu veya MTV’yi tahsile yetkili diğer Vergi Dairesi müdürlüklerine başvurarak vergi ödenebilir.
 
2- Anlaşmalı bankaların internet bankacılığını kullanarak veya banka şubelerine başvurarak ödeme yapılabilir.
 
3- gib.gov.tr'de yer alan “Borç Sorgulama ve Ödeme” bölümüne 02:00 - 22:00 saatleri arasında giriş yaparak kredi kartı ve banka kartı ile ödeme yapılabiliyor.
 
4- GİB Mobil uygulamasını (IOS ve Android) kullanarak da ödeme mümkün.
 
18-01/23/vergi.jpg

BANKALARDAN ÜÇ TAKSİT İMKANI

Bazı bankalar MTV ödemelerinde 3 taksit imkanı sağlıyor. Örneğin Akbank, MTV ödemelerinde kredi kartı ve internet bankacılığı üzerinden 3 taksit imkanı sunuyor. Garanti Bankası, TEB, Yapı Kredi, İş Bankası gibi bankalar da MTV'yi üç taksitte ödeme gibi öneriler getiriyor. İsteyen tek ödeme ve iki taksit halinde de ödeme yapabiliyor.
 
Araç sahipleri için Ocak ayı Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödeme ayıdır. Milyonlarca araç sahibi bugünlerde Motorlu Taşıtlar Vergisi taksitini ödemek için seçenekleri araştırıyor. İşte Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) son ödeme tarihi, MTV ödemesi nasıl yapılır?sorusunun yanıtı ve 2018 MTV hesaplama  ile ilgili tüm detaylar...
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN