2018 sıfır araç kampanyaları|Hangi araç ne kadar? En uygun sıfır araç kampanyaları

2018 sıfır araç kampanyaları|Hangi araç ne kadar? En uygun sıfır araç kampanyaları

2018 sıfır araç kampanyaları başladı. Bu yıl araç almak isteyenlerin gözü kulağı 2018 sıfır araç kampanyalarında. Araç satın almak isteyen kişiler için bankalar uygun kampanyalar başlattı. Bankalar tarafından sıfır araç kampanyaları için kredi paketi hazırlanmış durumdadır. Bankalardan kimisi uygun faiz oranları ve uzun vade seçenekleri ile kişilere hizmet sunarken, bir kısmı da faizsiz araba almak isteyen kişiler için kampanya sunmaktadır. 2018 sıfır araç kampanyaları pek çok araba markası tarafından başlatıldı. 2018 sıfır araç kampanyalarında hangi araç ne kadar? İşte en uygun sıfır araç kampanyaları

2018 sıfır araç kampanyaları şubat ayına girilmesi ile başladı. İlkkez araç alacaklar ya da araç değiştirmek isteyenler  en uygun sıfır araç kampanyalarını takip ediyor. Otomobil firmaları sıfır araç kampanyaları arasında takas desteği, faizsiz kredi, döviz kuru sabitleme, ÖTV desteği gibi seçenekler bulunuyor. 2018 Şubat ayı otomobil fiyatları listesi de güncellendi. araç almak isteyenler ve ya kullandıkları araçarı değiştirmek isteyenler araç kampanyalarını araştırıyor. Araç firmalar, faizsiz kredi, ÖTV desteği, takas desteği, döviz kuru sabitleme seçenekleriyle müşterilerine Şubat ayı otomobil fiyatlarında cazip fırsatlar sunuyor.

2018 sıfır araç kampanyaları başladı. ÖTV değişikliği nedeniyle artan fiyatlar ise vatandaşın bütçesini zorlamaya başlayınca araba almak isteyenler sıfır araç kampanyalarına yöneldi. 2018 'de düzenlenen araç kampanyalarında birçok modelin sunduğu indirimli fiyatlara karşın, ÖTV ile birlikte birçok otomobil markasının baz modellerinde dahi önemli artışlar ortaya çıktı.

18-02/08/arac-kampanyalari.jpg

Araç kampanyaları ocak ayının bitmesi ile başladı. Her yıl olduğu gibi bu yılda satış hedeflerini üst seviyeye çıkarmak isteyen bir çok otomobil firması 2018 yılınada tüketicileri cezbeden sıfır araç kampanyalarla girişi yaptı. 2018 sıfır araç kampanyalarında otomobil firmaları peşin fiyatına sıfır faiz şimdi al 1 yıl sonra öde gibi bir çok farklı satış statejisini benimseyen otomobil üreticileri ekonomide etkin rol oynuyor.

Türkiye'de vergi oranlarının yüksek olmasına rağmen satışların normal düzeyden yüksek olması da bu durumun gerçekliğini kanıtlıyor. Özellikle Alman menşeyli arabalarının fazlaca talep gördüğü ülkemizde alım gücünü zorlayacak limitler konuşuluyor olsa da banka kredisi ve diğer seçenekler ile bu engeller aşılabiliyor. Dünyada cep telefonu ve araç kullanımı açısından en çok talep gören ülkeler arasında olan Türkiye durum böyle olunca otomobil üreticilerinin de pazarı halini alıyor. Dünyaca ünlü otomobil üreticilerinin göz bebeği olan Türkiye'de neredeyse her ailede ortalama 2 araç bulunuyor. İlk arabasını almak isteyenler için 2018 sıfır araç kampanyaları merak ediliyor. 

Türkiye’nin dış üretime bağımlı ülke olması nedeniyle ürün fiyatları da yükseldi. Bu artış otomobil sektöründe de kritik değişikliklere neden oldu. Vergilerin de artması ile otomobiller zamlanınca vatandaş sıfır araba kampanyalarına yöneldi. Kampanyalı olarak daha ucuza otomobil almak isteyenler araştırmalarına devam ediyorlar.

2018’in ilk aylarında, araba markaları geçen yıla göre ciddi şekilde düşmüş olan satışları artırmak için birbirinden cazip kampanyalar hazırlıyor. Kampanyalı olarak daha ucuza otomobil almak isteyenler araştırmalarına devam ediyorlar.

Türkiye’nin dış üretime bağımlı ülke olması nedeniyle ürün fiyatları da yükseldi. Bu artış otomobil sektöründe de kritik değişikliklere neden oldu. Vergilerin de artması ile otomobiller zamlanınca vatandaş sıfır araba kampanyalarına yöneldi. Kampanyalı olarak daha ucuza otomobil almak isteyenler araştırmalarına devam ediyorlar.

18-02/08/2018-ocak-ayi-otomobil-kampanyalari.jpg

2018 OCAK AYI OTOMOBİL KAMPANYALARI

 18-02/08/dacia.jpg

DACİA

Dacia'nın binek ve hafif ticari modellerinde geçerli olan aralık ayı kampanyası 8 Ocak'a kadar devam edecek.

Dacia tarafından yapılan açıklamaya göre, Duster'ın manuel vites versiyonlarında 24 bin lira kredi 12 ay ya da 20 bin lira kredi 15 aya kadar sıfır faiz seçeneği bulunuyor. Daha fazla kredi ve vade taleplerinde ise 48 aya kadar yüzde 1,14 sabit faiz sunuluyor.

Ayrıca Dokker Combi ve Dokker Van, Lodgy, Logan MCV ve Sandero modellerinde 12 bin lira kredi, 12 aya kadar sıfır faizin yanı sıra daha fazla kredi ve vadelerde ise 48 aya kadar yüzde 1,29 sabit faiz oranı yer alıyor.

Dacia ticari taksi müşterilerini ise bin 500 liralık özel indirim bekliyor. Kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişen faiz oranlarından ticari taksiler de yararlanabiliyor.

Renault'nun binek ve hafif ticari modellerinde geçerli olan sıfır faiz ve ek kampanyalar 8 Ocak'a kadar devam edecek.

Renault'dan yapılan açıklamaya göre, Clio HB, Clio Sport Tourer, Megane HB, Kadjar, Captur ve Kangoo modellerinde 24 bin lira kredi 12 ay ya da 20 bin lira kredi 15 aya kadar sıfır faiz kampanyası yer alıyor.

Ayrıca, daha fazla kredi ve vade taleplerinde ise müşteriler, 48 aya kadar yüzde 1,14 sabit faiz oranından faydalanabiliyor.

Talisman, Symbol, Megane Sedan (Joy 1.6 benzinli hariç), Koleos ve Zoe modellerinde ise 12 bin lira kredi ve 12 aya kadar sıfır faiz seçeneği yer alırken, daha fazla kredi ve vadelerde ise maksimum 48 aya kadar yüzde 1,29 sabit faiz oranı yer alıyor.

Renault'nun hafif ticari modellerinde de aralık ayına özel fırsatlar bulunuyor. Master ve Trafic modellerinde 30 bin lira kredi, 18 ay yüzde sıfır faizin yanı sıra daha yüksek taleplerde 48 aya kadar yüzde 0,99 sabit faiz oranı bulunuyor. Finansman kampanyasına katılmak istemeyen müşterilere ise 2 bin liralık ek indirim sağlanıyor.

18-02/08/alfa-romeo.jpg

ALFA ROMEO

Alfa Romeo, lüks ve sportif kompakt sınıf temsilcisi Giulietta’da özel alım fırsatları sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Alfa Romeo'nun dinamik kompakt sınıf temsilcisi Giulietta, yılın ilk ayında büyük bir fiyat avantajıyla satışa sunuluyor.

Çift kavramalı TCT otomatik şanzıman ve 1.6 JTDM 120 HP turbo dizel motor seçeneğiyle öne çıkan 2017 model Giulietta modelleri, 126 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve 50 bin TL, 18 ay, 1,33 faiz oranlı ve eşit ödemeli kredi avantajıyla satışa sunuluyor.

Yılın ilk kampanyası yeni yılı yepyeni bir Alfa Romeo ile karşılamak isteyen otomobilseverleri bekliyor.

18-02/08/citroen.jpg

Citroën, 2018'E YENİ KAMPANYA İLE BAŞLIYOR

Şirket açıklamasına göre, yakıt verimliliği, yüksek performans ve çevreci özellikleri ile öne çıkan benzinli ve dizel motorlarını üstün konfor özellikleriyle birleştiren Citroën modellerinde avantajlar yeni yılda devam ediyor. Ocak ayı süresince 2017 model Citroën C3, C-Elysée ve C4 Cactus modellerinde 2 bin TL’ye kadar takas indirimi sunulurken, C4 Picasso modelindeki takas indirimi 5 bin TL’yi buluyor. Takas indirimine ek olarak, tüm binek modellerde ve Berlingo Combi modellerinde 30 bin TL’ye 12 ay yüzde 0,89 faizli kredi olanağı bulunuyor. Kredi kullanmak istemeyenler için, takas kampanyasının sağladığı indirime ek olarak da bin 500 TL peşin alım indirim opsiyonu sunuluyor.

Citroën C3, Airbump teknolojili karoser yapısı, siyah renkli çamurlukları ve segmentinin en geniş tekerlek yuvalarıyla Crossover benzeri iddialı bir dış görünüme sahip. Kabinine adım atar atmaz hissedilen, titizlikle işlenmiş döşemeleri, ev konforundaki koltukları ve yüksek konumlu yatay kokpiti sayesinde C3, iç mekan ferahlığı anlamında segmentinde fark yaratmakta.

Citroën C3 ayrıca 1.6 VTi 115 HP’lik motor ve yeni tam otomatik EAT6 şanzıman seçeneğine sahip. Citroën C3’ün takas indirimli fiyatları 67 bin 200 TL’den başlıyor. Citroën C-Elysée; ön tampon ve ızgarası, üç boyutlu arka LED far grubu, üç boyutlu 16 inch jantları ve yeni gövde renkleriyle prestijli bir dış görünüme sahip. Kabin içinde Car Play özellikli mirror screen 7 inch dokunmatik ekran sunan C-Elysée, günümüzün teknolojik beklentilerini akıllı telefonların araç ile entegre edilebilmesini sağlayarak karşılıyor. 3 farklı donanım (Live, Feel, Shine) ve 2 motor (1.6 e-HDi 92 HP dizel ve 1.2 Puretech 82 HP benzinli) seçeneğine sahip C-Elysée’de takas indirimli başlangıç fiyatı 67 bin 200 TL. Citroën C4 Cactus, Tüm araç fonksiyonlarını tek noktadan yapabilme kolaylığını sağlayan 7’’ dokunmatik ekranı, kanepe görünümlü geniş ön koltukları ve tavana yerleştirilen yolcu hava yastığı (Airbag in Roof teknolojisi) sayesinde daha geniş oturma alanı sunuyor.

Citroën C4 Picasso, 7’’ dokunmatik ekran ve kişiselleştirilebilir 12’’ HD panoramik gösterge ekranı ile teknolojiyi zirveye taşıyan C4 Picasso, etkileyici tasarımı ve yüksek donanım özellikleri ile fark yaratıyor. C4 Picasso tüm özelliklerinin yanı sıra yeni nesil yüksek verimli BlueHDi motor seçenekleri ve yeni EAT6 tam otomatik şanzımanıyla öne çıkıyor. C4 Picasso, panoramik ön camı ve onun uzantısı olan cam tavanı ile seyahat etmenin ötesinde araçta geçirdiğiniz her anınızda kendinizi iyi hissetmenizi sağlıyor. 7 kişilik oturma kapasitesiyle geniş ailelerin tercihi olan Grand C4 Picasso’da da kampanya uygulanıyor. C4 Picasso’nun takas indirimli fiyatı 136.500 TL, Grand C4 Picasso modelinin takas indirimli fiyatı ise 162 bin50 TL’den başlıyor.

Berlingo Combi, İdeal boyutuyla kendi sınıfında rekor bir oturma rahatlığı ve çok yönlü bir kullanım sunuyor. Ön tarafta, aracın genişliği boyunca uzanan tavan rafı büyük bir eşya saklama hacmi sağlıyor. Arkada, kabinden erişilen tavan bagajı, 60 litrelik ek eşya saklama kapasitesi sunuyor. Berlingo Combi’nin takas indirimli fiyatları 68 bin 800 TL’den başlıyor.

C4 Cactus’ün şık bir valizi andıran Top Box torpido gözü, aynı zamanda işlevselliği ve kolay erişebilir olmasıyla da kullanıcılara büyük rahatlık sağlıyor. Citroën’e özel, yüksek ısı izolasyonlu panoramik cam tavan sayesinde, aracın içine devamlı filtrelenmiş bir ışık girişi sağlanıyor. Filtrelenmiş koruması sayesinde panoramik cam tavan yazın yolcularını UV ışınlarından koruyor ve sıcaklığı asgariye indiriyor. Kışın ise üst düzey termik izolasyonu sayesinde sıcaklığın korunmasını sağlıyor. C4 Cactus’ün takas indirimli başlangıç fiyatı 88 bin 850 TL.

18-02/08/araba-kampanya.jpg

Honda Modelleri – Honda Otomobil Fiyat Listesi 2018

Honda otomobiller 2017 – 2018 model yılı tavsiye edilen satış fiyat listesi.

Honda Civic Sedan 2017 model fiyat listesi

Civic Sedan 1.6 Premium 1597 cc Düz Benzin 91.090 TL
Civic Sedan 1.6 Elegance 1597 cc Düz Benzin 94.290 TL
Civic Sedan 1.6 Elegance 1597 cc Otomatik Benzin 96.740 TL
Civic Sedan 1.6 Executive 1597 cc Otomatik Benzin 106.690 TL
Civic Sedan 1.6 Premium Eco 1597 cc Düz Benzin/LPG 96.840 TL
Civic Sedan 1.6 Premium Eco 1597 cc Otomatik Benzin/LPG 99.340 TL
Civic Sedan 1.6 Elegance Eco 1597 cc Düz Benzin/LPG 100.040 TL
Civic Sedan 1.6 Elegance Eco 1597 cc Otomatik Benzin/LPG 102.540 TL
Civic Sedan 1.6 Executive Eco 1597 cc Otomatik Benzin/LPG 112.440 TL
Civic Sedan 1.5 RS 1498 cc Otomatik Benzin 123.950 TL
Honda Civic Sedan 2018 model fiyat listesi

Civic Sedan 1.6 Premium 1597 cc Düz Benzin 95.850 TL
Civic Sedan 1.6 Elegance 1597 cc Düz Benzin 99.150 TL
Civic Sedan 1.6 Elegance 1597 cc Otomatik Benzin 101.650 TL
Civic Sedan 1.6 Executive 1597 cc Otomatik Benzin 111.900 TL
Civic Sedan 1.6 Premium Eco 1597 cc Düz Benzin/LPG 101.750 TL
Civic Sedan 1.6 Premium Eco 1597 cc Otomatik Benzin/LPG 104.350 TL
Civic Sedan 1.6 Elegance Eco 1597 cc Düz Benzin/LPG 105.050 TL
Civic Sedan 1.6 Elegance Eco 1597 cc Otomatik Benzin/LPG 107.650 TL
Civic Sedan 1.6 Executive Eco 1597 cc Otomatik Benzin/LPG 117.850 TL
Civic Sedan 1.5 RS 1498 cc Otomatik Benzin 128.900 TL

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN