2019 Rusya işçi alımı başvuru şartları nedir?

2019 Rusya işçi alımı başvuru şartları nedir?

2019 Rusya işçi alımı başvuru şartları nedir? sorusu çıkan haberlerden sonra googlede trends oldu. İşçi alımı başvurusu nasıl yapılır? diye merak eden vatandşlar internette konu hakkında araştırma yapıyorlar. Almanya'dan sonra Rusya'nın da 145 bin yabancı işçi alımı yapacağının açıklanmasından sonra en çok aranan 2019 Rusya işçi alımı başvuru şartları nedir? ve İşçi alımı başvurusu nasıl yapılır? soruları oldu. İşte Rusya işçi alımı haberinin detayları ve merak edilenler...

2019 Rusya işçi alımı başvuru şartları nedir? sorusunun yanıtı haberimizde. İşsiz Türk vatandaşları Rusya'nın 145 bin işçi alacağı haberinden sonra 'İşçi alımı başvurusu nasıl yapılır?' soru başlığı ile konunundetaylarını hengi braşlarda ne kadar işçi alınacağını araşrırmaya başladı. Dün sabah saatlerinde ajanslara düşen Rusya işçi alımı ile ilgili haberlerden sonra başvurmak isteyen kişiler '2019 Rusya işçi alımı başvuru şartları nedir?' ve 'İşçi alımı başvurusu nasıl yapılır?' sorularının detaylarını sorguluyor. İşte konu hakkındaki ayrıntılar...

2019 RUSYA İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI BELERDİR?

2019 Rusya işçi alımı başvuru şartları ile ilgili detaylar haberimizde mevcut. Peki İşçi alımı başvurusu nasıl yapılır?  Hangi iş kollarında ne kadar elaman alımı yapılacak? Almanya işçi alımından sonra Rusya'nın 145 bin işçi alımı googlede en çok arananlar listesine çıktı. 

Almanya'dan sonra Rusya da yabancı işçi arıyor. Kremlin yönetimi, yeni yılda 145 bin yabancı işçi alımı planlıyor. Böylece Rusya'daki Türk işçi sayısı da artabilecek. 

Rusya, yeni yılda yabancı işçi kotasını yükseltecek. Kremlin, 145 bin kişilik yabancı istihdamı planlıyor. Rusya Başbakan Yardımcısı Tatyana Golikova, 2019 yılında yabancı işçi kotalarının artırılacağını söyledi.

111 bin yabancı işçiye ihtiyaç bulunan ülkede, 33 bin işçi ise yedek rezervde tutulacak.

Yabancı işçi alımında öne çıkan sektörlerden ilki enerji. Altyapı projeleri de yabancı işçilerin Rusya'da çalışabileceği alanlar arasında. Sibirya'nın Gücü boru hattı, iş alanlarının arasında gösteriliyor.

18-12/05/2019-rusya-isci-alimi-basvuru-sartlari-nedir.jpg

RUSYA'DA 150 BİNDEN FAZLA TÜRK YAŞIYOR 

Rusya'da birçok Türk firması faaliyet yürütüyor. Konuttan enerjiye birçok sektörde yer alan Türk şirketleri, son yıllarda yapılan havalimanı ihalelerinde de öne çıktı. Rusya'da 150 binden fazla Türk vatandaşının yaşadığı biliniyor.

2019'DA ALMANYA DA İŞÇİ ALIMI YAPACAK

Bundan önce yapılan açıklamada Almanya için 10 bin işçi alımı yapılacağı ifade edilerek en az 3 bin euro maaş verileceği de belirtildi. Bunun yanı sıra işe alınacak olan personellerin tüm masraflarının şirket tarafından karşılanacağı ifade edildi. Söz konusu alımlar için başvurular ise 15 Aralık'ta devam edecektir. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN