41’inci yılımızda da değer katmaya devam edeceğiz

41’inci yılımızda da değer katmaya devam edeceğiz

Akfen Holding, yeni yaşını kutluyor. Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, 41’inci yıl mesajında gelecek dönemde Türkiye’ye değer katmaya devam edeceklerini söyledi.

IŞIL ÇALIŞKAN / EKONOMİ SERVİSİ

Bundan 41 yıl önce genç bir makine mühendisi olan Hamdi Akın tarafından Ankara’da küçük bir kazan atölyesi ile temelleri atılan Akfen Holding, yıllar geçtikçe çeşitli sektörlerdeki faaliyetleriyle Türkiye’nin önde gelen yatırım grupları arasına girdi. Bu yıl kuruluşunun 41’inci yıldönümünü kutlayan holding, Zorlu PSM’de Fahir Atakoğlu’nun orkestra şefliğini üstlendiği ‘Akfenli Yıllar’ konserinde ünlü sanatçılar Sertab Erener, Levent Yüksel ve Aşkın Nur Yengi aynı sahneyi paylaştı. Konser alanında hayata geçirdiği ‘Akfenli Yıllar Odaları’ da gecenin sürprizi oldu. Akfen’in 1976’dan 2017’ye 10’ar yıllık dönemlerini yansıtan dört odada dört profesyonel tiyatrocu o tarihlerdeki Hamdi Akın’ı canlandırdı. 41’inci yıl mesajı veren Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, “Türkiye, milletinin değerlerine bağlılığı ve genç nüfusunun çalışma azmi dikkate alındığında taşıdığı potansiyelle büyümesini sürdürüyor. Biz de gelecek dönemde projelerimizle büyüyen Türkiye’ye değer yaratmaya devam edeceğiz” dedi. Akın, Akfen Holding’in kurulduğu günden bu yana hayata geçirdiği faaliyetlerle Türkiye ekonomisine değer yaratırken, Türk milletinin refahına katkıda bulunmayı hedeflediğini belirtti. Gelecekte de bugünkü heyecanla yola devam edeceklerini ifade eden Akın, “İçinde bulunduğu coğrafyadaki olumsuzluklar devam ediyor olsa da Türkiye, milletinin değerlerine bağlılığı ve genç nüfusunun heyecanı dikkate alındığında taşıdığı potansiyelle büyümesini sürdürüyor. Biz de gelecek dönemde büyüyen Türkiye’ye değer yaratmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN