460 bin 167 işletmeye faizsiz kredi verilecek

460 bin 167 işletmeye faizsiz kredi verilecek

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Ersan Aslan, Türkiye'de 460 bin 167 işletmeye faizsiz kredi verileceğini söyledi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kilis'e gelen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Ersan Aslan, Vali İsmail Çataklı'yı ziyaret etti. Burada gazetecilere konuşan Aslan, 'KOSGEB Sıfır Faizli İşletme Kredisi' uygulamasının başlatıldığını hatırlattı.

KOSGEB MÜDÜRLÜKLERİ HAFTA SONDUA ÇALIŞYOR

Kredi başvurusu yapan 460 bin 167 işletmenin uygulamadan yararlanarak faizsiz kredi alacağını anlatan Aslan, "Türkiye’deki toplam 460 bin 167 işletmeye verilecek olan sıfır faizli kredinin herhalde ilk faydalanıcısı ve bitiricisi 260 işletmenin bitiricisi muhtemelen Kilis olacak.

Önümüzdeki hafta içerisinde muhtemelen ödemeler bitmiş olacak ve biz bu haberi büyük mutlulukla bakan ve başbakanımız ile paylaşacağız. Türkiye’deki 460 bin 167 işletmenin krediden faydalanması için bütün KOSGEB müdürlükleri hafta sonu da çalışıyor" dedi.

Aslan, yapımı devam eden Polateli-Şahinbey Organize Sanayi Bölgesi'nin en kısa sürede tamamlanarak, bölge ekonomisine katkı sunması için de çalışıldığını kaydetti.

ANKARA/AA

 









Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN