Abdullah Tivnikli son yolculuğuna uğurlandı

Abdullah Tivnikli son yolculuğuna uğurlandı

Tedavi gördüğü hastanede bu sabah hayatını kaybeden Eksim Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tivnikli, son yolculuğuna uğurlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, merhum Tivnikli'nin tabutunu birlikte omuzladı.

Türkiye’de katılım bankacılığı alanında önemli faaliyetlerde bulunan hayırsever iş adamı Abdullah Tivnikli 59 yaşında hayatını kaybetti. Tivnikli için ikindi vakti  Marmara İlahiyat Camisi’nde cenaze töreni düzenledi. Törene Cumhurbaşkanı Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bakanlar, çok sayıda siyasetçi ve iş adamı katıldı. Erdoğan ve Gül, merhum Tivnikli'nin tabutunu birlikte omuzladı. 

18-11/06/cen.jpg

TÖRENE ERDOĞAN DA KATILDI

Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak,  Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ile çok sayıda bakan, işadamı ve sevenleri katıldı.

18-11/06/tiv2.Jpeg

Cenaze namazın ardından kısa bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gerçekten Abdullah kardeşimiz bir vakıf insanı olarak gelecekte de kendisinden sonra hakikaten bu hayırlarını devam ettirecek bir nesil bırakmanın gayreti içinde oldu. Şu anda şu musalla taşı 'Birçok şeyi bizlere vaiz olmak suretiyle anlatıyor, bizler de bundan nasibimizi aldık alıyoruz' diye düşünüyorum. Rabbimden niyazımız odur ki mekanı cennet olsun inşallah. Ailesine camiamıza sabırlar diliyoruz" dedi.

18-11/06/is.jpg

Abdullah Tivnikli’nin cenazesi daha sonra Nakkaştepe Mezarlığı’nda toprağa verildi.

18-11/06/is3.jpg

AĞABEYİ İLE AYNI YAŞTA VEFAT ETTİ

Abdullah Tivnikli'nin ağabeyi Eksim Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fahreddin Tivnikli de 59 yaşında vefat etmişti. 4 Aralık 2014'de vefat eden Fahrettin Tivnikli'nin cenaze namazına  Abdullah Tivnikli'nin yanı sıra dönemin 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, eski sağlık Bakanı Recep Akdağ, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Altınok katılmışlardı.

18-11/06/tor.jpg

18-11/06/torrr.jpg

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN