ABD'ye kaçan Faruk Bayındırlı'nın sahibi olduğu Tarkim Havacılık'ın hangarına maliyeciler geldi

ABD'ye kaçan Faruk Bayındırlı'nın sahibi olduğu Tarkim Havacılık'ın hangarına maliyeciler geldi

15 Temmuz Darbe girişiminin ardından FETO terör örgütüyle bağlantısı olan ve ABD'ye kaçan Faruk Bayındırlı'ya ait Tarkim Havacılık'a akşam saatlerinde maliye görevlileri geldi.

Fethullahçı Terör Örgütü(FETÖ) ile bağlantısı olduğu iddia edilen ve yurt dışına kaçan Faruk Bayındır'ın şirketi olan ve daha önce mühürlenen Tarkim Havacılık'ta bulunan bir uçak ve bir minibüs maliye görevlileri tarafından devlet kayıtlarına geçirildi.

MÜHÜRLENMİŞTİ

Faruk Bayındır'ın yurt dışına kaçmasının ardından yapılan soruşturma kapsamında mühürlenen Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Apronu'nda bulunan Tarkim Havacılık'a bu sefer akşam saatlerinde maliye görevlileri geldi. Hangarda incelemelerde bulunan görevliler malzemeleri teker teker tespit kayıtlara işlerken, bir uçak ve bir minibüs de devlet kayıtlarına geçirildi. Tespit işleminin ardından hangar maliye ekipleri tarafından mühürlendi.

ABD'YE KAÇTI

15 Temmuz Darbe girişiminin ardından FETO terör örgütüyle bağlantısı olan Tarkim Havacılık'ın sahibi Faruk Bayındırlı ABD'ye kaçmıştı. Geçtiğimiz mart ayında Tarkim'e ait yapılan şikayetler doğrultusunda DHMİ tarafından yapılan soruşturma genişletilmiş hangar ise mühürlenmişti.

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN