Almanya işçi alımı 2019 başvuru formu

Almanya işçi alımı 2019 başvuru formu

2019 Almanya işçi alımı yurt dışında çalışma hayali kuran vatandaşlar tarafından araştırılıyor. OBM- İşkur Almanya işçi alımı başvuruları nasıl yapılacağına dair merak edilen detaylar haberimizde. almanya işçi alımı haberini duyan kişiler OBM sayfasını ziyaret ediyorlar. OBM şirketi Almanya işçi alımı ile ilgili açıklama yapmıştı. Şirket ilk etapta 10 kişinin 18 ay sözleşmeli olarak Almanya'ya işçi olarak gönderileceğini açıklamıştı. İşte 2019 Almanya işçi alımı hakkındaki detaylar ve OBM- İşkur Almanya işçi alımı başvuruları...

2019 Almanya işçi alımı haberlerinden sonra işsiz olan ve ya işinden memnun olmayan vatandaşların gözü kulağı OBM- İşkur'da. Yazımızda OBM- İşkur Almanya işçi alımı başvuruları hakkında arama motorlarında arananları bulabilir merak ettiğiniz ayrıntıları öğrenebilirsiniz. OBM şirketi almanya'ya 17 farklı branşlarda sözleşmeli işçi götüreceklerini açıklamıştı. Alman konsolosluğu şirketle resmi bir anlaşmaları olmadığını açıklamıştı. Almanya işçi alımı başvuruları hakkında şirket Almanya'da faliyet gösteren özel firmalarla anlaşmamız var özellikle hemşire ve yer hizmetleri alanında işçi götüreceklerini açıklamıştı. İşte 2019 Almanya işçi alımı hakkında son dakika gelişmeleri ve OBM- İşkur Almanya işçi alımı başvurusayfasının linki...

2019 ALMANYA İŞÇİ ALIMI BAŞVURULARI

2019 Almanya işçi alımı hakkındaki her haber bu ülkede işçi olarak çalışmak isteen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. OBM- İşkur Almanya işçi alımı başvurularının nasılyapılacağına dair merak edilenleri sizlert için araştırdık. OBM insan kaynakları şirketinden Osman Taş Almanya işçi alımı ile ilgili açıklamalar yaptı. Taş açıklamasında farklı sektörlerden 10 bin işçi Almanya'ya götürüleceklerini belirtmişti. Aşama aşama Almanya'ya sadece 80 bin hemşirenin sözleşmeli olarak götürüleceğininde altını çizmişti.

18-12/04/2019-almanya-isci-alimi.jpg

OBM- İŞKUR ALMANYA İŞÇİ ALIMI BAŞVURULARI NASIL YAPILIYOR?

OBM- İşkur Almanya işçi alımı başvurusu yapacak olan adayların öncelikle aranan şartlara sahip olup olmadıklarını sorgulamaları gerekir. 20-45 yaş aralığında her Türk vatandaşı, sağlık engeli olmadığı sürece “www.obm-turkiye.com” adresine girip başvuru formunu doldurarak müracaat edebiliyor.

Almanya’da 15 farklı havalimanında faaliyet gösteren şirketin yöneticisi Osman Taş, Türkiye’de İŞKUR ile anlaşmaları olduğunu ve Almanya’ya özellikle sağlık, lojistik ve havalimanı yer hizmetleri sektöründe işçi götürmeyi planladıklarını söyledi. Taş, “Kendi milletime güvendiğim için Almanya’ya işçi götüreceğiz. Bu işi biz 17 yıldır yapıyoruz ve birçok ülkeden bugüne kadar birçok işçi götürdük. Ancak kendi milletimi bildiğim için bilinçli olarak Türkiye’den işçi götüreceğiz. Almanya’nın öncelikli olarak bizden talebi, işçilerin vasıflı olmaları. Ama vasıfsız işçi de götüreceğiz. Bizler bu talepler doğrultusunda buradan işçi götüreceğiz. Ama özellikle hemşire, kamyon şoförü, elektrikçi ve kaynakçı konusunda ihtiyaçlar var. Şu an en çok hemşire ihtiyacı var. İlk etapta 80 bin hemşire götürmeyi hedefliyoruz. Sonrasında kaynakçı ve elektrikçi ihtiyacımız var. Onlar da 50 bin civarında olacak. Buradan gidecek işçilerle 18 aylık bir sözleşme imzalayacağız” şeklinde konuştu.

YURT DIŞI ALMANYA İŞÇİ ALIMI BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN

18-12/04/obm-iskur-almanya-isci-alimi-basvurulari-nasil-yapilir.jpg

ALMANYA'DAN SONRA RUSYA'DA İŞÇİ ALACAK 

Rusya, yeni yılda yabancı işçi kotasını yükseltecek. Kremlin, 145 bin kişilik yabancı istihdamı planlıyor. Rusya Başbakan Yardımcısı Tatyana Golikova, 2019 yılında yabancı işçi kotalarının artırılacağını söyledi.

111 bin yabancı işçiye ihtiyaç bulunan ülkede, 33 bin işçi ise yedek rezervde tutulacak.

RUSYA HANGİ SEKTÖRLERDE İŞÇİ ALIMI YAPACAK?

Yabancı işçi alımında öne çıkan sektörlerden ilki enerji. Altyapı projeleri de yabancı işçilerin Rusya'da çalışabileceği alanlar arasında. Sibirya'nın Gücü boru hattı, iş alanlarının arasında gösteriliyor.

150 BİN TÜRK RUSYA'DA

Rusya'da birçok Türk firması faaliyet yürütüyor. Konuttan enerjiye birçok sektörde yer alan Türk şirketleri, son yıllarda yapılan havalimanı ihalelerinde de öne çıktı. Rusya'da 150 binden fazla Türk vatandaşının yaşadığı biliniyor.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN