Alpine A110 ve yeni ekibi tanıtıldı

Alpine A110 ve yeni ekibi tanıtıldı

Yeni Alpine A110’un Première Edition ilk seri üretim modelinin Cenevre Otomobil Fuarı’nda lansmanının ardından Alpine, 2017 FIA Dünya Dayanıklılık Şampiyonası (WEC) için motor sporu programını açıkladı.

Markanın başarılarla dolu 2016 sezonu bugün bile Alpine hayranlarının anılarını süslüyor. Spa-Francorchamps, 24 Saat Le Mans, Nürburgring ve Austin’de elde edilen başarıların yanı sıra, ekibin gururları Nicolas Lapierre, Gustavo Menezes ve Stéphane Richelmi de sezon süresince LMP2 Sürücüler ve Takımlar şampiyonluklarını korumak için büyük bir mücadele ortaya koydular. Alpine Genel Müdürü Michael Van der Sande, “Bu yıl, yeni Alpine A110’un ticari lansmanının ve harikulade geçen 2016 sezonunun ardından, Signatech Alpine Matmut ekibinin dayanıklılık yarışındaki başarısının pazarlama stratejimiz açısından büyük bir ivme yaratmasını bekliyoruz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN