Artık ödemelerde dijital parola ile olacak

Artık ödemelerde dijital parola ile olacak

Garanti Bankası markaların web sitelerinde ve mobil uygulamalarında yapılan alışverişlerde ödeme seçenekleri arasında yer alan GarantiPay ile bir defa dahi kart bilgisi vermeye gerek kalmadan, Garanti dijital parolayla işlemler güvenli bir şekilde yapılabiliyor.

GarantiPay seçimi yapıldığında otomatik olarak açılan BonusFlaş’tan ödeme yapılmak istenen kart seçiliyor. GarantiPay ile yapılan tüm işlemlerde birikmiş bonuslar da kullanılabiliyor. Taksit seçenekleri kullanıcı tarafından seçilebiliyor. Ödemeler tüm Garanti kredi kartlarının yanı sıra banka kartıyla hesaptan da yapılabiliyor. Garanti Bankası’nın diğer dijital kanallarında ve BonusFlaş’ta kullanılan parolayla, işlemler güvenli, hızlı ve kolay bir şekilde tamamlanmakta.

Garanti, müşterilerinin GarantiPay ile ödeme deneyimini yaşaması için özel bir kampanya sunuyor. Buna göre, 24 Nisan-12 Mayıs’ta online alışverişlerini GarantiPay üzerinden gerçekleştiren Bonus Card sahipleri, 150 TL ve üzeri ilk alışverişlerinde 20 TL Bonus, Miles&Smiles kart sahipleri ise 200 TL ve üzeri ilk alışverişlerinde 500 mil kazanıyor.

Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Işıl Akdemir Evlioğlu, şunları kaydetti: “Türkiye’de bir ilk olan ve kampanyalarla kredi kartı bilgilerini kullanıcılarına bir arada sunarak fark yaratan BonusFlaş uygulaması, kısa sürede çok büyük bir ilgiyle karşılandı.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN