Babacan Port Royal’de ön satış

Babacan Port Royal’de ön satış

Yeşilköy’de yükselen Babacan Port Royal’de ön satışlar başladı. Beş blokta 801 daire, 80 ticari üniteden oluşan proje yüzde 0,59 faiz ve 120 aya kadar taksit imkanı sunuyor. Anahtar teslimleri, 2019 yılının ilk çeyreğinde planlanıyor.

Kendi arsaları üzerinde 2002 yılından beri konut projeleri inşa eden Babacan Holding, bu kez Yeşilköy’de Atatürk Havalimanı’na en yakın lokasyonda E5 üzerinde Babacan Port Royal’i projelendirdi. Bulunduğu bölgedeki projelere kıyasla yüzde 30 daha uygun fiyat sunan ‘Babacan Port Royal’de ön talep satışlara başlandı.  Beş blokta 801 daire ve 80 ticari üniteden oluşan projede, 120 ay vade, aylık yüzde 0.59’dan başlayan vade farkıyla ödeme imkanı sunuluyor.

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, ‘Babacan Port Royal’i, residence ve home officeden oluşan karma bir yapı olarak hayata geçirdiklerini kaydetti. Babacan, ayrıca 50 ay vade, sıfır faizle de ev sahibi olmanın mümkün olduğunu, ön talep toplama sürecinin de büyük ilgi gördüğünü vurguladı.

Projenin toplam 5 blok, 801 daire ve 80 adet ticari üniteden oluştuğunu belirten Babacan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Port Royal’de bölgede emsalsiz bir kampanyayı hayata geçirdik.

Hiçbir projede olmayan yüzde 0.59 faiz oranları ve 120 ay vadeyle konut yatırımını en kolay hale getiriyoruz, üstelik bu şartları kendi imkanlarımız dahilinde sunuyoruz. Çünkü, arazi kendimize ait. ‘Babacan Port Royal’i bundan 2.5 yıl önce Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’ndan aldığımız 16 bin 527 metrekare arazi üzerinde inşa ediyoruz.  Yaklaşık 10 bin metrekare açık alanın, bin metrekareye yayılan sosyal yaşam alanlarının yer aldığı ve içerisinde bir alışveriş caddesinin de bulunacağı projemizin ön taleplerinde büyük ilgi görüyoruz. Yakın zamanda uygun ödeme koşulları ile ön satışa da başlayacağız.

Merkezi lokasyonu, hastane, okul ve alışveriş merkezlerinin tam ortasında yer alması, projenin tercih edilme sebepleri arasında yer alıyor. Yakın zamanda uygun ödeme koşulları ile bölgede görülmemiş kampanyalara imza atacağız.”

Toplam 80 adet mağazanın yer aldığı ‘Babacan Port Royal’de her daireye bir araçlık otopark alanı düşüyor. Blokların girişlerinde resepsiyon ve güvenlik hizmetinin sunulduğu proje, İstanbul Fuar Merkezi, Deniz Otobüsleri’ne de yakın konumda yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN