Bakan Müezzinoğlu emeklilere promosyon tarihini verdi!

Bakan Müezzinoğlu emeklilere promosyon tarihini verdi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu emeklilere mart ayında promosyon ücretlerinin yatırılacağının sinyalini verdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Projesi kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve İŞKUR İl Müdürleri ile video konferans toplantısı gerçekleştirdi.

MART AYINDA PROMOSYON ALACAKLAR

Bakan Müezzinoğlu, ilk olarak Ağrı SGK İl Müdürü Mehmet Aktaş ile video konferans ile görüştü. Bakan Müezzinoğlu, Aktaş'tan Ocak ayında yaptıkları ev ziyaretleri ile ilgili gözlemleri, Ağrı'daki emekli, engelli, işsizlik ve sigortalı oranları, 2016 işbaşı eğitim programlarından kaç kişinin yararlandığı ile ilgili bilgi aldı. Ağrı'da işsizlik sorununa değinen Bakan Müezzinoğlu, yapılan ev ziyaretlerinde emeklilerin promosyon bekleyip beklemediklerini sorarak, “İnşallah Mart ayında da promosyon alacaklar” ifadesini kullandı.

EMEKLİ NE KADAR PROMOSYON ALACAK

1000 lira altı maaşı olan 300 TL, 1000-2000 TL arasına 375 TL promosyon alacaklar. 2000 TL üstü maaşlar ise 450 TL promosyon alacak.

İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN