Benzin, Motorin, Otogaz fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıt fiyatları zamlandı

Benzin, Motorin, Otogaz fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıt fiyatları zamlandı

Benzin, Motorin ve Otogaz fiyatlarına zam yapılacağı açıklandı. Araç sahiplerini yakından ilgilendiren akaryakıt fiyatlarında hareketlilik yaşanıyor. Benzin, Motorin ve Otogaz'a zam yapıldı. Peki akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? İşte tüm detaylar.

Benzinin ardından, motorin ve otogaza da bu gece yarısından itibaren sırasıyla 17 ve 4 kuruş zam geliyor.

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası'ndan (PÜİS) yapılan açıklamada, "23 Mart tarihinden geçerli olmak üzere, rafineri çıkış fiyatlarındaki değişiklikten dolayı, motorin grubunda 17, otogazda 4 kuruş fiyat artışı meydana gelmiştir" denildi. Benzinin litresine de dünden geçerli olmak üzere 15 kuruş zam yapıldı.

AKARYAKIT FİYATLARI 22 MART

18-03/22/akaryakitfiyatlari.jpg

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Ankara'da ortalama 5,69 liradan satılan benzinin litre fiyatı 5,84 lira olacak. Benzinin litresi İstanbul'da 5,63 liradan 5,78 liraya, İzmir'de 5,65 liradan 5,80 liraya yükselecek.

Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösteriyor.

Benzinin litre fiyatına en son 28 Şubat'ta 11 kuruş zam yapılmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN