Benzine 11 kuruş zam geldi | İstanbul'da benzin fiyatları

Benzine 11 kuruş zam geldi | İstanbul'da benzin fiyatları

Benzine 11 kuruş zam geldi. Yeni tarife bu geceden itibaren geçerli olacak. Zamdan sonra bir litre 95 oktan kurşunsuz benzinin litresinin İstanbul ve İzmir'de 4,29 TL'den 4,40 TL'ye; Ankara'da 4,30 TL'den 4,41 TL'ye çıkması bekleniyor. İstanbul, İzmir ve Ankara'da yeni benzin fiyatlarını haberimizde bulabilirsiniz.

Benzine 11 kuruş zam geldi. Yeni tarife yarından itibaren geçerli olacak.

Brent petrol 46 dolar olunca kur 2.89'a çıktı

Ham petrolde dün Suriye sınırında yaşanan uçak düşürülmesi olayı, Batı ülkeleri ile Rusya arasındaki gerilimin artabileceği ve Suriye'de mevcut koşulların daha da sertleşebileceği beklentileri ile önemli bir yükseliş yaşandı. 44 dolar seviyelerindeki Brent petrolü 46 dolar seviyelerine geldi. Buna ek olarak dolar kuru 2,8450 seviyelerinden 2,89 seviyelerine çıktı. Brent petrolde ve dolar kurunda yaşanan bu yükseliş, akaryakıta zam olarak yansıdı.

Benzine ne kadar zam geldi? 

Benzin fiyatlarına bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 11 kuruş zam yapıldı.

İstanbul ve Ankara'da benzin yeni fiyatları

Zamdan sonra bir litre 95 oktan kurşunsuz benzinin litresinin İstanbul ve İzmir'de 4,29 TL'den 4,40 TL'ye; Ankara'da 4,30 TL'den 4,41 TL'ye çıkması bekleniyor. Diğer taraftan, Brent petrolün fiyatı benzine zam haberinin geldiği saat 16:05 itibariyle yüzde 1'e yakın düşüşle 45,50 dolar seviyelerinde bulunuyor. Dolar kuru ise aynı saatlerde 2,88 TL'den işlem görüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN