Boyner indirimleri: Boyner Çılgın Kelebek İndirimi nedir? İndirimler kaç gün sürecek?

Boyner indirimleri: Boyner Çılgın Kelebek İndirimi nedir? İndirimler kaç gün sürecek?

Boyner indirimleri her yıl düzenlenen indirimlerdir ve Boyner “Çılgın Kelebek İndirimleri” adlı kampanyasını her sene düzenler. Firma tarafından kampanya yeniden devreye sokuldu. Boyner’in Çılgın Kelebek İndirimleri kaç gün sürecek? merak edenler haberimizden öğrenebilir. Farklı markalara ait binlerce üründe yer alan yüzde 50’ye varan indirimler 3 gün boyunca alışveriş meraklıları ile buluşacak.

Boyner indirimleri yeniden başladı. Alış veriş meraklıları şimdiden Boyner Çılgın Kelebek İndirimi nedir? ve İndirimler kaç gün sürecek? araştırmaya başladı. 2018 yılı için merakla beklenen Boyner'in Çılgın kelebek indirim kampanyası bugün başladı. Çılgın kelebek indirimi nedir ürünleri nelerdir? 2018 Çılgın kelebek indirim kampanyası ne kadar sürecek? 27 Mayıs 2018 Pazar akşamına kadar devam edecek olan Çılgın Kelebek İndirimleri, Boyner mağazalarında ve “boyner.com.tr” adresinde geçerli olacak.

Boyner indirimleri 25 Mayıs 2018 Cuma günü alışveriş tutkunlarının beğenisine sunuldu. 3 gün boyunda devam edecek indirimler kapsamında birçok markanın ürünlerinde yüzde 50’lik indirimler gerçekleştirilecek. 

Boyner'in, yılda iki kere yaptığı ve her sezon milyonlarca kişinin faydalandığı "Çılgın Kelebek İndirimi" başladı

BOYNER MAĞAZALARI

Boyner Mağazaları, kadın, erkek, çocuk, genç giyim & spor, ayakkabı & aksesuar, kozmetik, aksesuar ve ev kategorilerinde yerli-yabancı birçok seçkin markayı Türkiye'nin 37 ilindeki 79 Boyner Mağazası'nda müşterilerinin hizmetine sunuyor.

Boyner Sports

Jean, genç giyim ve spor ürünlerinin bir arada bulunduğu, farklı spor dallarının uzman ürünlerine kadar uzanan geniş ürün karmasıyla Boyner Sports Mağazaları, 80’in üzerinde dünya markasını Boyner müşterilerine sunuyor. Farklı spor dallarına ilgi duyan ve dinamik yaşam tarzını benimseyenler aradıkları her türlü spor ürününü ve özel markaları Boyner Sports Mağazaları'nda buluyor.

Boyner Outlet

Boyner Mağazaları'nda satışa sunulan yüzlerce seçkin markanın sezon sonu ürünleri, uygun fiyatlar ve fırsatlarla Boyner Outlet Mağazaları'nda sizleri bekliyor.

YKM Mağazaları

YKM Mağazaları’nda kadın, erkek, çocuk, genç giyim & spor, ayakkabı & aksesuar, kozmetik, aksesuar ve ev kategorilerinde yerli-yabancı birçok seçkin marka müşterilerin beğenisine sunuluyor.

2 MİLYON KİŞİNİN YARARLANMASI BEKLENİYOR

Boyner’in, 3 gün sürecek indirim kampanyası boyunca, saat 24.00'e kadar açık olacak 37 şehirdeki 119 mağazası ile 2 milyona yakın ziyaretçiyi ağırlaması bekleniyor. Boyner’in, kadın giyimden, erkek giyime, çocuk koleksiyonundan, aktif spor veya ev koleksiyonlarına uzanan seçili milyonlarca ürünü kapsayacak şekilde uygulanacak olan kampanya sayesinde, herkes ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilmenin keyfini yaşayacak. Yaz sezonunda ihtiyaç duyulacak her şeyde, dünya markalarının koleksiyonlarında, önde gelen spor markalarının ürünlerinde ve kozmetik kategorisinde kaçırılmayacak indirimler uygulanacak.

TAKSİT AYRICALIĞI SUNULACAK

Boyner’in mağazalarıyla birlikte internet mağazası boyner.com.tr'de de uygulanacak kampanyada, tüketiciler milyonlarca kelebekli üründe net yüzde 50 indirimden yararlanırken, Hopi Paracık kazanma fırsatı, Axess ve CardFinans'a özel 9 taksit ödeme ayrıcalığıyla alışveriş yapabilecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN