Büyüyen SUV pazarına Honda HR-V efsanesi geri döndü

Büyüyen SUV pazarına Honda HR-V efsanesi geri döndü

Honda HR-V modelini uzun bir aradan sonra tekrar Türkiye pazarına sundu. İki farklı motor ile gelen araç, oval tasarımıyla dikkat çekiyor.

Honda 9 yıl ara verdiği HR-V modelini yeniden pazara sundu. Markanın C-SUV sınıfındaki temsilcisi olan yenilenen model, daha oval yapısıyla dikkat çekiyor. Araca tasarım olarak incelediğimizde bir coupenin şık ve akıcı çizgilerini SUV bir model ile bir araya geldiğini görüyoruz. Bu amaçla aracın tavanı arkaya doğru alçalırken, arka kapıların açma kolları C sütununa konumlandırılmış. İç mekânda klasikleşen modern Honda çizgisinden vazgeçmemiş. Standart bir iç mekan kalitesine sahip olan

HR-V, piyano siyahıyla şık bir görünüme kavuşmuş. Aracın bagaj hacmi ise 453 litre. İki farklı motor seçeneğine sahip olan araç, bize 1.5 litrelik benzinli üniteyle konuk oldu. 130 beygir güç ve 155 Nm tork üreten araç, 0’dan 100 kilometre hıza CVT şanzımanla birlikte 10.8 saniyeye ulaştırıyor. Fabrika verilerine göre 100 kilometrede ortalama 5,2 litrelik tüketim gerçekleştiren araç, bizim kullanımımız boyunca 6,8 litrelik tüketim değerini ekranlarımıza yansıttı. Yol tutuş konusunda beğenimizi kazanan model, yumuşak süspansiyonuyla konforda elden bırakmıyor. Araç şu an sadece 4×2 çekiş seçeneğiyle yollarda boy gösteriyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN