Dolar bugün ne kadar oldu?

Dolar bugün ne kadar oldu?

Dolar ve Euro'daki son durum yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.Gelişmekte olan ülke para birimlerinde gözlenen olumlu havaya paralel yönünü aşağı çeviren dolar/TL, bu sabah 5.32 seviyelerinde güne başladı. Kur dün 5.30 TL seviyesine kadar gerilemişti. İşte dolar ve euro fiyatlarında son durum

Dolar/TL su sabah uluslararası piyasalarda güne 5.3291 TL seviyesinden başladı. Euro kuru ise sabah saatlerinde 6.09 seviyesinde bulunuyor. Bankacılar TL'ye yön veren önemli bir haber akışının olmadığını ancak gelişmekte olan ülke para birimlerinde dolar karşısında gözlenen değer kazancının TL'ye de yansıdığını belirtti.

RİSK İŞTAHI ARTTI

Geçen haftaya 5.50 seviyesinin üzerinde başlayan dolar/TL, Hazine'nin finansman ihtiyacının azalması nedeniyle daha az borçlanması, gelişmekte olan ülke para birimlerine yönelik artan risk iştahı, petrol fiyatlarındaki düşüş ve ABD ile ilişkilerde iyileşme beklentisiyle yönünü aşağı çevirmişti. Dolar geçen hafta Perşembe akşamı FETÖ elebaşı Gülen'in iadesine ilişkin gelen haberlerle sert gerilemiş yüzde 2'yi aşan düşüşle 5.33'lere kadar çekilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN