Dolar ve euro yükseldi (30 Ağustos dolar fiyatları)

Dolar ve euro yükseldi (30 Ağustos dolar fiyatları)

Yurt içi piyasaların 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle kapalı olduğu bugün, dolar ve Euro'da yükseliş sürdü. Dolar/TL 6.70'in üzerine çıktı. Euro/TL ise 7.90'ı test etti. İşte 30 Ağustos dolar ve euro fiyatları.

Dolar ve euro fiyatları dünkü yükselişini 30 Ağustos'ta da sürdürüyor. ABD ile yaşanan gerilimin ardından yükselen dolar kuru güne hareketli başladı. Dolar/TL, bu sabah uluslararası piyayasada 6.60’ın üzerinde işlem gördü. Doların dalgalı yükselişi ilerleyen saatlerde de devam etti. 

Dolar/TL öğleden sonra 6.70'in üzerine çıktı. Akşam saatlerinde dolar 6.7757 Euro/TL ise 7.9193 seviyelerinde işlem gördü.

DOLAR YÜZDE 4.27 YÜKSELDİ

Şu sıralar dolar 6.73, Euro ise 786 sevilerinde. Dolardaki günlük yükseliş yüzde 4.27 olurken Euro ise yüzde yüzde 4.10 değer kazandı. 

Dövizde gün içinde ikinci hareketliliğin Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Erkan Kilimci'nin istifa ettiği yönündeki haberler sonra başlaması dikkat çekti. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN