Dragos’a 70 milyonluk yatırım

Dragos’a 70 milyonluk yatırım

Başyazıcı Grubu, İstanbul’daki ilk inşaat projesi için düğmeye bastı. Maltepe’de yükselecek Başyapıt Dragos konut ve ticari üniteleri için 70 milyonluk yatırım yapacak olan grup, projenin metrekaresini 6 bin liradan satışa çıkardı.

Türkiye’de 1953 yılından bu yana gıdadan tekstile, perakendeden turizme kadar çeşitli alanlarda faaliyet gösteren Başyazıcı Grubu, Kayseri’de yapımını üstlendiği inşaatların ardından İstanbul’daki ilk gayrimenkul projesini de Maltepe’de hayata geçiriyor. Butik bir proje olarak tasarlanan ve 70 milyon liralık yatırımla gerçekleştirilecek olan Başyapıt Dragos, 32 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak. İstanbul’un en eski semtlerinden biri olan Maltepe Dragos’ta yükselen projede ön talep toplama süreci devam ediyor. Butik proje, 25 ve 3 katlı iki bloktan oluşurken, dairelerin metrekare fiyatları 6 bin ve 8 bin 500 lira arasında değişiyor. Başyapıt Dragos’un anahtar teslim tarihi ise Ağustos 2018 olarak belirlenmiş durumda.

Projenin 32 bin metrekare inşaat alanında yükseldiğini belirten Başyazıcı Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Başyazıcıoğlu, 150 konut, 8 ticari birime ev sahipliği yapan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde dairelerin bulunduğunu söyledi. Daire büyüklüklerinin 82 ile 289 metrekare arasında değiştiğini açıklayan Başyazıcıoğlu, ön talep toplama döneminde lansman fırsatının mayıs ayı boyunca süreceğini söyledi. Söz konusu dönemde konutların 470 bin liradan satışa çıktığını açıklayan Başyazıcıoğlu, “Projemizde metrekare birim fiyatları 6 bin ile 8 bin lira arasında değişiyor. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen projede yüzde 25 bir yıl sonra ödeniyor, kalan yüzde 50 ise şirket bünyesinde 36 ay vade farksız taksitlendiriliyor” açıklamasında bulundu. Projede çatı dublekslerin de bulunduğuna işaret eden Başyazıcıoğlu, “Şehrin merkezinde konforlu, geniş ve kullanım odaklı yaşam alanları sunuluyor” dedi. Toplantıda verilen bilgilere göre, rezidans yönetimi profesyonel bir yönetim firması tarafından sağlanacak. Başyapıt Dragos’ta daire büyüklükleri ise 82 ile 289 metrekare arasında değişiyor. Çamoğlu Mimarlık imzasıyla inşa edilecek projede, iç mekân detayları Şema Mimarlık - Elif Kınıkoğlu tarafından gerçekleştirilecek.

KARTAL HASTANESİNE ARAÇLA 3 DAKİKA

Merkezi konumuyla şehrin içinde bulunan sosyal donatılarıyla sakin ve huzurlu bir yaşam hedefleyen Başyapıt Dragos, E-5’e otomobille 2 dakika, Minibüs Caddesi’ne yürüyerek 1 dakika, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi’ne araçla 3 dakika, İstanbul Şehir Üniversitesi’ne yürüyerek 5 dakika ve Kartal Devlet Hastanesi’ne yine araçla 3 dakikalık mesafede konumlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN