Efsane cuma indirimleri nelerde geçerli?

Efsane cuma indirimleri nelerde geçerli?

Efsane cuma indirimleri ya da Şahane Cuma indirimleri adı ile Türkiye'de uygulanan Black Friday indirimleri için geri sayım başladı. Peki Şahane Cuma indirimleri nelerde geçerlidir? Yüzlerce mağaza Türkiye'de efsane cuma indirimlerine özel fırsatlarla katıldı. Hatta MediaMarkt şahane cuma indirimlerini salı gününden başlattı. İşte Efsane cuma indirimleri ya da Şahane Cuma indirimleri hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Efsane cuma indirimleri ya da Şahane Cuma indirimleri için vatandaşlar gün sayıyor. Dünyada Black Friday indirimleri olarak bilinen indirimler Türkiye'de Efsane cuma indirimleri ya da Şahane Cuma indirimleri olarak biliniyor. Peki Efsane cuma indirimleri nerelerde geçerliolacak? Yüzlerce mağaza Türkiye'de efsane cuma indirimlerine özel fırsatlarla ihtiyaclarını uygun fiyatlara karşılamak isteyen vatandaşların yüzünü güldürecek. Peki Efsane Cuma, Şahane Cuma, Black Friday indirimleri nerelerde geçerli, ne zaman başlıyor? Ne zaman bitiyor?

EFSANE CUMA İNDİRİMLERİNE ERKEN BAŞLAYAN MAĞZALAR

Efsane Cuma indirimleri için bazı alışveriş siteleri şimdiden indirimlere başladı. Morhipo'dan, Trendyol'a, beyaz eşya devi Arçelik'ten Amazon'a kadar birçok e-ticaret sitesi indirimler için harekete geçti. Türkiye'de Efsane veya Şahane Cuma olarak bilinen Black Friday günleri için tüketiciler bekleyişte. Kara Cuma’da hem online hem de offline indirimler uygulanıyor.

18-11/21/ahane-cuma-indirimleri.jpg

BLACK FRİDAY EFSANE CUMA İNDİRİMLERİ ARÇELİK CUMA AŞKINA

Yerli teknoloji firması Arçelik ise Black Friday’e “Cuma Aşkına” indirimleriyle katılıyor.  19 Kasım Pazartesi gününden 25 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek olan kampanya kapsamında seçili elektronik ürünlerde 3000 TL’ye varan indirimler sunulacak.

HEPSİ BURADA BLACK FRİDAY EFSANE CUMA İNDİRİMLERİ 

22 Kasım perşembe günü saat 20:00’de başlayıp, 24 Kasım saat 12:00’de sona erecek. 32 kategoride indirimin yapılacağı Efsane Cuma kapsamında bir günde 45 günlük satış yapmayı hedefliyor.

TRENDYOL EFSANE CUMA İNDİRİMLERİ BLACK FRİDAY İNDİRİMLERİ

Alışveriş devi Trendyol'da 20-25 Kasım tarihleri arasında Efsane İndirimler günü yaşanıyor.Birçok ürün sepette yarı fiyatına gelecek.

MEDİA MARKT EFSANE CUMA İNDİRİMLERİ

Elektronik perakende zinciri Media Markt, Black Friday’e “Şahane Cuma” indirimleri adı altında katılıyor. Şirket, bu kapsamda Media Markt mağazalarının yanısıra e-ticaret sitesi üzerinden de indirim kampanyaları düzenleyecek.

AMAZON EFSANE CUMA BLACK FRİDAY İNDİRİMLERİ

Bir hafta boyunca bu sayfada Amazon’un Beklenen Cuma Haftası’na özel fırsatlarını bulacak ve alışverişe doyacaksınız. Harika fırsatları kaçırmamak için elinizi çabuk tutun. “Bitmeden Yakala!” fırsatları sadece belirli bir süre için geçerlidir. “Bitmeden Yakala!” fırsatlarında, indirimin sona ermesine kaç saat kaldığı ve stokların ne kadarının tükendiği ürünün yanında belirtilmektedir. “Bitmeden Yakala!” ürünlerini sepetinize attığınızda, 15 dakika içinde alışverişinizi tamamlamanız gerekir aksi takdirde indirimden yararlanamazsınız.

MARKAFONİ EFSANE CUMA İNDİRİMLERİ BLACK FRİDAY

Alışveriş çılgınlarının merakla araştırdığı Markafoni indirimleri 19-25 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak. Sayısız ürünün satışa sunulacağı Markafoni indirimleri 50 TL ve üzeri alışverişlerde kargo beda olacak.

18-11/21/efsane-cuma-indirimleri.jpg

TEKNOSA EFSANE İNDİRİMLERİ BLACK FRİDAY TEKNOSA

Teknoloji perakendecisi Teknosa, Black Friday kampanyalarını “Tekno Cuma” indirimleri çatısı altında tüketicilere sunacak. İndirimler hem Teknosa mağazalarında hem de online satış kanalında geçerli olacak.

GİTTİ GİDİYOR BLACK FRİDAY İNDİRİMLERİ EFSANE CUMA İNDİRİMLERİ

Black Friday’e “Süper Cuma” kampanyasıyla katılan GittiGidiyor’dan yapılan açıklamaya göre 23 Kasım Cuma günü geçerli olacak kampanya kapsamında tüketicilere yüzde 80’e varan oranda indirim sunulacak. Kampanya perşembe gününü cumaya bağlayan gece saat 00:00’da başlayacak ve 24 saat boyunca devam edecek. 

MEDIAMARKT İNDİRİMLERİ

20 – 25 Kasım tarihleri arasında sürecek olan indirimlerin zirve noktası Cuma günü başlayacak olan Şahane Cuma indirimleri olacak. Ama o tarihe kadar indirim dönemini boş geçmeyen MediaMarkt birbirinden özel ürünleri ziyaretçilerine sunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN