Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek? İşte Emeklilere ikramiyenin detayları...

Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek? İşte Emeklilere ikramiyenin detayları...

Haberimizde emeklilere bayram ikramiyesi ne kadar olacak, Emeklilere ikramiye kaç kere verilecek? Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek? gibi soruların yanıtını bulabilirsiniz. Başbakan Yıldırım Bakanlar Kurulu'nun ardından yaptığı açıklamada emekli ikramiyeleri hakkındaki detaylarda belli oldu. Emeklilere çifte ikramiye müjdesi verdi. İşte emeklilere ödenmesi planlanan bayram ikramiyesinin detayları....

Emeklilere bayram ikramiyesi verilecek açıklamalarından sonra emekliler arama motorlarında emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek, emeklilere çifte ikramiyenin ayrıntıları neler, emekli ikramiyeleri ne kadar olacak gibi soruların yanıtını aramaya başladılar. Başbakan Yıldırım bu gün Bakanlar Kurulu çıkışında yaptığı açıklamalarda emekliler ve devletten emeklilik dışında maaş alanlara Ramazan ve Kurban Bayramı öncesi ikramiye verileceğini  belirtti. Emeklilere verilecek olan bayram ikramisyesi toplam 2 bin lira olacak. İşte milyonlarca emeklinin merakla beklediği emekli ikramiyeleri hakkındaki tüm detaylar...

Hükümet Bakanlar Kurulu sonrasında emeklilere bayram ikramiyesi verileceğini açıkladı. Emeklilere Ramazan ve Kurban bayramı öncesi verilecek ikramiyeler toplam 2 bin TL olacak. Emeklilere verilecek olan bayram ikramiyeleri maaşa göre belirlenmeyecek. Emekli bayram ikramiyesi seyyanen olacak. Yani maaşı ne kadar olursa olsun emeklilere bayram ikramiyesi eşit verilecek. Emekli ikramiyelerini milyonlarca emekli alacak. 12 milyon emekli maaşı ne olursa olsun yılda 2 bin TL ikramiye alacak.

EMEKLİLERE BAYRAM İKRAMİYESİ AYRINTILARI

Başbakan Yıldırım Emeklilere bayram ikramiyesi ile ilgili yaptığı açıklamada  'büyük müjde' dediği emeklilere ikramiye düzenlemesini şöyle açıkladı.  Emekli ikramiyelerinin detayları:

"12 milyon emekli aylığı alan vatandaşımız var, bütün devletten maaş alanlar, her yıl Ramazan Bayramı öncesi, Kurban Bayramı öncesi olmak üzere birer ikramiye vereceğiz. Ramazan Bayramı öncesi bin TL, Kurban Bayramı öncesi bin TL.'' ifadelerini kullandı.  Emeklilere bayram ikramiyesinin detayları da hükümet tarafından kamuoyuna açıklandı. 

Şimdi önemli bir müjdeye geldik. Son madde emeklilerimizle ilgili. Emekli olmuş, aşağı yukarı 12 milyonun üzerinde vatandaşımız var emekli aylığı alan. Bunun dışında emekli olmadan aylık bağlanan gazilerimiz var, şehit yakınlarımız var, köy korucularımız var. Bunlar emekliliği hak etmesine gerek kalmadan, biliyorsunuz kanunda şehitlerimizin yakınlarına aylık bağlanıyor. Bunlar 12 milyon dışında. Diğerleri normal çalışıp yaşını dolduran emekliliği gelen emekliler, artı şehit yakınları, gaziler, sivil şehitler bu grup… Yani bütün devletten maaş alanlar, emeklilik dışında maaş alanlar.  Emekli ikramiyeleri bayramda ödenecek. 

İKRAMİYE BİN TL, YILDA İKİ KEZ

Emeklilere bayram ikramiyesi ayrıntılarında Yıldırım: Bunlara da her yıl Ramazan bayramı öncesi ve Kurban bayramı öncesi olmak üzere birer ikramiye vereceğiz; bayram ikramiyesi.  Emekli ikramiyelerinde miktar ne? Ramazan bayramı öncesi bayram ikramisyesi1000 lira, kurban bayramı öncesi 1000 lira. Tabi bu 12 milyon üzerinde emekliyi düşündüğümüz zaman hatırı sayılır bir para ediyor. Emeklilerimiz daha fazlasına layık. Emeklilerin kendileri değil, dul ve yetimleri de dahil bundan istifade edecek. Dolayısıyla böylece 12 milyonun üzerinde emeklimize, ister az maaş alsın, ister çok maaş alsın bu bir bayram hediyesi, ikramiyesi olarak düşünülen bir şey.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN