En çok satan Egea 45 bini geçti

En çok satan Egea 45 bini geçti

2016 yılında Türkiye’de yılın en çok satan otomobili olan Fiat Egea model ailesinin yollara çıkmasından bu yana toplam satışları 45 bin adedi geçti.

Şubat ayından itibaren hızla 50 bin adetlik satış başarısına doğru ilerleyen Egea model ailesi için hayata geçirilen kredi kampanyası ayrıca ön plana çıkıyor.

Şubat sonuna kadar geçerli kampanyada 2017 model Egea’lar 57 bin 900 liradan başlayan fiyatlar ve yüzde 0.99 faiz fırsatıyla sahiplerini bekliyor. Tofaş’ta geliştirilip üretilen modelin sedan, hatchback ve station wagon karoser seçeneklerinin tümü için geçerli olan avantajlı kredi kampanyası kapsamında Fiat ayrıca, ayda 824 lira taksitle 48 aya varan vadede 30 bin liralık kredi fırsatı da sunuyor.

BRİSA İKİ YENİ ÜRÜNLE GELİYOR

Brisa, Lassa ve Bridgestone markalarıyla lastik pazarına iki yeni ürün daha sürmeye hazırlanıyor. Marka pazarda daha iddialı olmak için bu yıl Lassa ile orta ve üst segment araçlarda yeni ürün serisi olan Driveways’i bu ay pazara sundu. Yaz lastiği satın alan potansiyel müşterilerin yüzde 25’inin Driveways’i tercih etmesini hedeflediklerini ifade eden Brisa Genel Müdürü Yiğit Gürçay, “Bu seride konfor ve Sport olmak üzere iki yeni ürünümüz var.

Türkiye satışlarının bu sene 1 milyon adede ulaşmasını bekliyoruz. Rakiplerimize göre yeni modellerimiz, yüzde 8 daha kısa ıslak zemin fren mesafesine ve düşük yuvarlanma direnciyle daha ekonomik sürüş sağlıyor” dedi. İtalya, İspanya, İngiltere, Almanya, Fransa, Avusturya, Polonya, Fas, Sırbistan ve Yunanistan’da büyük bir potansiyel olduğunu vurgulayan Gürçay, bu sene ürünün uluslararası satışlarının, toplam satışlar içinde yaklaşık yüzde 13 pay almasını beklediklerini bildirdi. Diğer bir marka olan Bridgestone Driveguard ise tamamen inovasyondan ibaret.

Lastik patlasa da 80 kilometre daha gidebilmesini sağlayan Run Flat teknolojisi Driveguard ile iddialı olduğunu ekleyen Gürçay, “Bu lastikler sadece orijinal ekipman amaçlı belirli araç üreticileri için üretiliyordu. Brisa’nın teknoloji üretebilme yetkinliklerinin daha da gelişmesi ile bu ürünü 2018’den itibaren Türkiye’de üretmeye başlayacağız” diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN