Erzurum Şeker Fabrikası ihalesinde teklif veren olmadı

Erzurum Şeker Fabrikası ihalesinde teklif veren olmadı

Şeker fabrikaları özelleştirme süreci devam ediyor. Geçtiğimiz iki hafta toplam 4 şeker fabrikası özelleştirildi. Bugün Erzurum Şeker Fabrikası ihalesinde ise teklif veren olmadı.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığının (ÖİB) resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, Erzurum Şeker Fabrikası, Turhal Şeker Fabrikası, Ilgın Şeker Fabrikası bugün nihai pazarlık sürecinin gerçekleştirileceği fabrikalar.

Erzurum Şeker Fabrikası ihalesinde teklif veren olmadı.

İlk özelleştirme ihaleleri sonrası Şeker-İş Sendikası Başkanı İsa Gök eleştiride bulunarak, "Bor ve Kırşehir fabrikaları 409 milyon TL ucuza satıldı" demişti. Bu açıklamaya hafta sonu yanıt veren Maliye Bakanı Naci Ağbal, verilen teklif miktarlarının günümüz şartlarında iyi olduğunu dile getirmişti.

Normal şartlarda 11 Nisan'da Erzincan ve Kastamonu şeker fabrikaları için de ihalenin sona ermesi gerekiyordu ancak bu iki ihale 18 Nisan'a ertelendi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN